about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ مردم در انگلستان هنوز هم از گوشی‌های خود به‌عنوان یک تلفن ساده استفاده می‌کنند و آن را به‌عنوان یک ابررایانه جیبی قلمداد نمی‌کنند. همین موضوع سبب شده است تا آن‌ها باور نداشته باشند که همین ابزارهای قدرتمند جیبی نیز ممکن است مورد تهاجم سایبری قرار بگیرند و هک شوند.
بر اساس تحقیقاتی که شرکت امنیت سایبری 360 Security انجام داده است،81 درصد از کاربران تلفن‌های همراهی که در نظرسنجی این شرکت، مشارکت داشته‌اند از تلفن‌های همراه، به‌عنوان یکی از اهداف حملات سایبری یاد نمی‌کنند. همچنین این گروه از مشارکت‌کنندگان، از آسیب‌پذیری‌هایی که در اثر استفاده از این تلفن‌های همراه، در معرض آن قرار می‌گیرند نیز هیچ‌گونه اطلاعی ندارند.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است که 61 درصد از مردم نگران سرقت اطلاعات و از بین رفتن داده‌ها هستند و تنها 9 درصد از آن‌ها، از بروز حملات سایبری نگران هستند. نکته جالب این است که 28 درصد کاربران، هیچ‌گونه نگرانی از سرقت یا حملات سایبری ندارند و آن‌ها را تهدیدی برای خود قلمداد نمی‌کنند.
جین باپتیسته (Jean-Baptiste)، از کارشناسان امنیتی این شرکت امنیت سایبری دراین‌باره معتقد است: «کاربران در برابر حملات سایبری به رایانه‌ها، خود را مقاوم می‌کنند اما ما باید باور کنیم که حملات سایبری به گوشی‌های ما نیز ممکن است سبب به سرقت رفتن اطلاعاتی از ما شود که برای مجرمان ارزشمند است و اهمیت دارد. در حقیقت، تلفن‌های همراه، هدف جذاب‌تری برای هکرها هستند، چرا که آن‌ها بسیار پرکاربردتر از لپ‌تاپ‌ها و رایانه‌های شخصی هستند و هر لحظه در حال استفاده از آن‌ها هستیم. آن‌ها، اغلب به شبکه‌های اینترنتی و وای فای های ناامنی متصل می‌شوند که هیچ‌گونه اقدام حفاظتی برای آن‌ها انجام نشده است. مجرمان سایبری، منتظر همین بی‌توجهی‌ها هستند تا آسیب‌پذیری‌ها را جستجو کرده و از طریق آن نفوذ پیدا کنند.»

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.