about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یاندکس در تلاش است محتوای ناقض حق نشر را از نتایج جستجو حذف کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت‌های فناوری اطلاعات روسیه در نظر دارند تفاهم‌نامه ضد محتوای غیرقانونی و ناقض حق نشر را با مکانیسمی برای حذف دامنه‌های مربوط به چنین محتوایی از نتایج جستجو کامل کنند.

 شرکت یاندکس دراین‌باره اعلام کرده است:

مهم‌ترین چیز در حال حاضر تصویب لایحه‌ای است که بر اساس مفاد تفاهم‌نامه فعلی به دومای دولتی ارائه شده است. گام بعدی تکمیل این تفاهم‌نامه با مکانیسم حذف دامنه‌های متخلف از نتایج جستجو خواهد بود.

یاندکس امیدوار است این رویکرد مکانیسم‌های جدیدی برای مبارزه با ناقضان حق نشر ایجاد کند و درنهایت محبوبیت منابع ویدیویی رسمی را افزایش دهد.

تفاهم‌نامه مبارزه با محتوای غیرقانونی و ناقض حق مؤلف در سال 2018 توسط دارندگان حق نشر و بزرگ‌ترین شرکت‌های اینترنتی در روسیه امضا شده است. قرار بود در قالب این تفاهم‌نامه یک فهرست ویژه‌ای از لینک‌های محتوای غیرقانونی را که دارندگان حق نشر ارائه می‌کنند، تهیه شود.

در حال حاضر سازمان روسکام نادزور فهرست را تهیه و به‌عنوان واسط در مذاکرات طرفین تفاهم نامه عمل می‌کند.  

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.