about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رژیم صهیونیستی ادعا کرد که ایران، کوشش فراوانی برای حمله سایبری علیه زیرساخت‌های اسرائیل به کار بسته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک مقام ارشد فعال در بخش سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، مدعی شد که طی یک سال گذشته، تلاش‌های گسترده‌ای از جانب ایران، برای هک سامانه هشدار موشکی اسرائیل صورت پذیرفته است.

نوآم شعار (Noam Sha’ar)، فرمانده بخش دفاع سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، در مصاحبه‌ای با هفته‌نامه اسرائیل هیوم در این زمینه خاطرنشان کرد:

تمام حملاتی که در طول یک سال گذشته، رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده‌اند، با موفقیت به‌وسیله این واحد از ارتش دفع شده‌اند.

سامانه فرماندهی هشدار موشکی در سرزمین‌های اشغالی، یکی از بخش‌های مهم و زیرساختی دفاع شهری و نظامی این رژیم محسوب می‌شود. کسی که موفق شود فرماندهی و کنترل این سامانه را برعهده بگیرد، می‌تواند هشدارهای دروغین درباره موشک‌های شلیک‌شده صادر نماید.

رژیم صهیونیستی، مدعی شد؛ این حملات، ازسوی یکی از گروه‌های ایرانی مورد حمایت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، سازمان‌دهی شده‌اند و بودجه سالانه آن‌‌، مبلغی در حدود یک میلیارد دلار است. البته به ادعای این مقام صهیونیست، سامانه هشدار موشکی، تنها یکی از بخش‌های متعددی بود که ایرانی‌ها، طی یک سال گذشته، به آن‌ حمله کردند و اهداف زیرساختی بی‌شماری در این رژیم، آماج تهاجماتشان بوده‌اند.

این مقام اسرائیلی، در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت:

ایرانی‌ها تلاش بی‌وقفه‌ای را برای راه‌اندازی یک جنگ سایبری علیه اسرائیل، آغاز کرده‌اند.

همچنین وی تأکید کرد که مساعی مشابهی نیز از جانب حماس برای حمله سایبری به اسرائیل، صورت پذیرفته‌اند.

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.