about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تلاش پلیس بین الملل برای فضای سایبری امن

اینترپل، پلیس های جهان را به وسیله شبیه ساز دستگاه های اینترنت اشیا محک می زند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از infosecurity؛ اینترپل اخیرا با برگزاری یک کارگاه آموزشی برای محققان، به رفع کمبود مهارت های استفاده از اینترنت اشیا کمک کرد. 

در این گردهمایی سالانه، 43 محقق و کارشناس در حوزه جرائم سایبری و عرصه دیجیتال از 23 کشور جهان در مورد رویارویی با حملات سایبری بر دستگاه های اینترنت اشیا بانک ها به بحث و گفتگو نشستند.

در طول برگزاری این همایش آموزشی، محققان دریافتند که بدافزارمخرب از طریق فایل ضمیمه شده در ایمیل به وسیله دوربین هک شده به سامانه های بانک وارد می شود.

طبق ادعای اینترپل، این روش از مرسوم ترین ترفندهای سایبری برای ایجاد پنهان سازی مسیر و منبع حمله است؛ اما ممکن است که پلیس مهارت لازم برای آزمودن و شناسایی آن را نداشته باشد.

نوبرو ناکاتانی (Noboru Nakatani) مدیر اجرایی مجتمع جهانی اینترپل برای نوآوری در این رابطه گفت:

جرائم سایبری در حال تغییر، سازمان های انتظامی منزوی را همواره با چالش های جدیدی روبرو می کنند. یک راهبرد چند جانبه به همراه تخصص سازمان خصوصی برای پیش بینی تهدیدات جدید ضروری است. از این رو، می توان از دسترسی پلیس به فناوری و دانش لازم برای شناسایی حملات سایبری و پژوهش در این باره اطمینان یافت.

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.