about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تلاش واتس اپ برای جلوگیری از مهاجرت کاربران

به دنبال مهاجرت هزاران نفر از کاربران واتس اپ به اپلیکیشن های رقیب به علت بی توجهی آن به حریم شخصی، این اپلیکیشن برای مقابله به انتشار استوری متوسل شده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از انگجت، واتس اپ حدود یک ماه قبل اعلام کرد از این پس برخی اطلاعات کاربران مانند شماره تلفن همراه را با فیس بوک به اشتراک می گذارد. اعلام این خبر به واکنش خشمگینانه بسیاری از کاربران منجر شد و آنها از مهاجرت به اپلیکیشن های رقیب و پاک کردن واتس اپ برای حفظ حریم شخصی خود خبر دادند.

واتس اپ که از این روند نگران شده، ابتدا به انتشار اعلامیه و بیانیه های خبری برای اقناع مخاطبان روی آورد. اما ظاهرا مدیران فیس بوک که مالک واتس اپ هستند، این اقدامات را کافی تشخیص نداده اند و از قابلیت نمایش وضعیت واتس اپ که مشابه با خدمات استوری اینستگرام است، برای تاکید بر تعهد خود به حفظ حریم شخصی کاربران استفاده کرده اند.

این استوری ها در ابتدا به طور عمده برای کاربران واتس اپ در انگلیس و آمریکا نمایش داده می شد و با توجه به وجود صدها میلیون کاربر واتس اپ در هند در مرحله بعد این کشور را هدف گرفت. اما حالا تمامی مخاطبان مخاطب استوری های مذکور هستند.
واتس اپ هدف از انتشار استوری های مذکور را به روزرسانی اطلاعات ارائه شده به مخاطبان و مقابله با انتشار اخبار دروغ و جلوگیری از سردرگمی مخاطبان در زمینه تغییرات سیاست گذاری واتس اپ دانسته است.

منبع:

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.