about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

هند قصد دارد نقش بزرگی در صنعت تولید نیمه‌هادی جهان ایفا کند، زیرا پنجمین اقتصاد بزرگ جهان به دنبال تقویت بخش ساخت تراشه داخلی خود است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از سی ان بی سی، هند، همراه با کشورهای دیگر مانند ایالات متحده و تایوان، به دنبال ایجاد اتحادهای استراتژیک پیرامون تولید نیمه هادی ها بوده است، زیرا این فناوری حیاتی در بسیاری از دستگاه های مورد استفاده ما از تلفن های هوشمند گرفته تا یخچال ها استفاده می شود.

از سوی دیگر افزایش درگیری میان کشورهای غربی و متحدان آنها با چین موجب شده تا آمریکا و هند از برون سپاری صنعت تولید تراشه دست بردارند و برای تاسیس کارخانه های تولید تراشه در کشورهای خود اقدام کنند.

در همین راستا هند نیز اقداماتی را برای تولید تراشه در داخل این کشور انجام داده و مشوق هایی برای صنعت مذکور در نظر گرفته است.

پرانای کوتاستان، رئیس برنامه ژئوپلیتیک فناوری پیشرفته در موسسه تاکشاشیلا، در این مورد گفت: «فکر می‌کنم هند نقشی حیاتی در زمینه تولید تراشه ایفا خواهد کرد.»

چالش بسیاری از کشورهایی که به دنبال ارتقای توانایی خود در تولید تراشه هستند این است که شرکت ها و کشورهایی که بر این صنعت تسلط دارند محدود هستند. به عنوان مثال، تایوان و کره جنوبی بر حدود 80 درصد از بازار جهانی ریخته گری تسلط دارند. ریخته گری تأسیساتی برای تولید تراشه هایی است که سایر شرکت ها طراحی می کنند.

هند معمولاً جزو کشورهای برتر تولیدکننده نیمه هادی نبوده و بنابراین، هیچ شرکت‌های بزرگ هندی در این زمینه فعالیت ندارد. در عین حال، برنامه این کشور مبتنی بر تلاش برای جذب غول های خارجی صنعت تولید تراشه است. در ماه دسامبر، هند یک طرح تشویقی 10 میلیارد دلاری برای ارتقای صنعت نیمه هادی ها را اجرا کرد. بنابراین، به نظر می‌رسد که استراتژی دهلی نو دو جنبه دارد: جذب شرکت‌های خارجی و فعالیت در حوزه‌هایی که هند در آن‌ها مزیت دارد.

هند چندین نقطه قوت دارد که می تواند تلاش این کشور برای تبدیل شدن به یک مرکز جهانی تولید تراشه را به نتیجه برساند. یکی از نقاط قوت هند بازار مصرف داخلی بزرگ نیمه هادی ها است. زیرا این کشور دومین اقتصاد پرجمعیت در جهان است.

طرح های تشویقی نیز موثر خواهند بود. همچنین، هند استعدادهای مهندسی انگلیسی زبان زیادی دارد و نیروی کار ارزان‌تری دارد که تولید تراشه را مقرون به صرفه می‌کند. این نیروی کار با تحصیلات خوب و ارزان می‌تواند به هند در حوزه خاصی از زنجیره تامین نیمه‌رساناها - طراحی تراشه - کمک کند، حوزه‌ای که به تعداد زیادی کارگر ماهر نیاز دارد.

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1403/10/24 - 19:24- هوش مصنوعي

درخواست شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده

شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده می‌خواهد که بودجه هوش مصنوعی را در اولویت قرار دهد.

تشدید
1403/10/24 - 18:28- آسیا

تشدید تمرکز شرکت‌های استرالیایی بر بیمه سایبری

به گفته کارشناسان، شرکت‌های بیشتری در استرالیا نسبت به قبل به دنبال بیمه سایبری هستند.

دان
1403/10/24 - 18:26- آمریکا

دان بیکن: بازدارندگی سایبری با چاشنی تهاجم علیه چین

نماینده دان بیکن، رئیس کمیته فرعی سایبری و نوآوری در کمیته خدمات مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، در مصاحبه‌ای اهداف و دیدگاه‌های خود را درباره امنیت سایبری، نوآوری دفاعی و آینده فرماندهی سایبری ایالات متحده تشریح کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.