about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رگولاتور فضای مجازی چین اعلام کرد با توجه به تغییر شکل رفتارهای آنلاین و استفاده از اینترنت برای انتشار نظریه‌های جدید حزب، تلاش‌های خود برای ایجاد یک اینترنت متمدن را بیشتر می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، ژوانگ رانگون رئیس سازمان فضای سایبری چین (CAC) در این باره می‌گوید: چنین تلاش‌هایی برای ایجاد یک کشور مدرن لازم است زیرا چین بیش از یک میلیارد شهروند اینترنتی دارد و بزرگترین جامعه دیجیتال جهان به حساب می‌آید.

این اظهارات در گزارشی در نشریه استادی تایمز منتشر شده است. این نشریه توسط دانشکده حزب مرکزی منتشر می‌شود و CAC نیز مقاله مذکور را در حساب رسمی وی چت خود منتشر کرده است.

به گفته رانگون باید از قدرت اینترنت در تسهیل ارتباطات استفاده کرد و با کمک آن نظریه‌های نوآورانه حزب را به مردم عادی منتقل کرد.

در همین راستا باید الگوهای خوب باید ترویج شوند و همچنین کاربران جوان اینترنت طوری راهنمایی شوند تا عادت‌های خوب فضای سایبری داشته باشند و از رفتارهای بد مانند قلدری سایبری دوری کنند. در همین راستا شرکت‌های فناوری نیز باید شیوه‌های قانونمند سازی خود را ارتقا دهند.

این درحالی است که طی ماه‌های اخیر رگولاتورهای چینی اقدامات بیشتری جهت کنترل شرکت‌های فناوری انجام داده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.