about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت‌های سنگاپوری نرخ بالایی از حوادث امنیتی را مشاهده و برای واکنش سریع تلاش می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس مطالعه انجام شده به‌وسیله «Infoblox»، بسیاری از سازمان‌ها در سنگاپور، حدود 65 درصد، در مقایسه با 11 بازار جهانی دیگر بررسی شده، حداقل 6 حادثه امنیت سایبری را در سال گذشته تجربه کرده‌اند که بالاترین میزان بوده است، زیرا در سطح جهانی، 46 درصد از سازمان‌ها حداقل با 6 حادثه امنیتی مواجه شده‌اند؛ با این حال، تنها 49 درصد سازمان‌ها در این کشور آسیایی می‌توانند در عرض 24 ساعت به یک تهدید پاسخ دهند، در حالیکه میانگین جهانی 70 درصد است.

این نظرسنجی، که به‌وسیله واحد هوش تجاری «CyberRisk Alliance» انجام شد، در مجموع 1100 پاسخ دهنده از بازارهایی شامل استرالیا، آلمان، ایالات متحده و بریتانیا داشت.

در سنگاپور، 73 درصد گفتند که حوادث امنیت سایبری منجر به نقض واقعی شده است، در مقایسه با 34 درصد در سراسر جهان که حداقل یک مورد نقض را مشاهده کردند. حدود 45 درصد به یک برنامه یا زیرساخت ابری به عنوان منبع نقض اشاره کردند، در حالی که 42 درصد یک دستگاه یا شبکه اینترنت اشیا و 32 درصد یک دستگاه نقطه پایانی متعلق به کارمندان را مقصر دانستند.

در سطح جهانی، 32 درصد اعلام کردند که نقض امنیتی سازمان آنها از نقاط دسترسی وای‌فای سرچشمه می‌گیرد، در حالیکه 29 درصد به یک برنامه یا زیرساخت ابری اشاره کرده‌اند. 29 درصد دیگر به دستگاه نقطه پایانی متعلق به کارمندان اشاره کردند و 25 درصد نیز یک شخص ثالث یا ارائه دهنده خدمات زنجیره تأمین را مقصر دانستند.

در نتیجه نقض‌ها، 57 درصد در سنگاپور معتقدند که هکرها داده‌های حساس را در معرض دید قرار داده‌اند، در حالیکه 53 درصد دچار اختلال یا از کار افتادن سیستم شده‌اند و 43 درصد مجبور بودند با آلودگی‌های بدافزاری مقابله کنند.

این نظرسنجی همچنین نشان داد که 33 درصد متحمل نقض امنیتی مستقیم و غیرمستقیم تا یک میلیون دلار شده‌اند. در سطح جهانی، این رقم 43 درصد بالاتر بود و پاسخ دهندگان بر هزینه‌های مربوط به عملیات در بحبوحه همه‌گیری، که در آن داده‌های حساس‌تر باید از طریق کانال‌های متعدد به اشتراک گذاشته می‌شد، تأکید کردند.

در مورد چالش‌هایی که برای محافظت از شبکه خود در برابر حملات با آن مواجه بودند، 33 درصد در سطح جهانی به نظارت بر دسترسی دورکاری و 28 درصد به کمبود بودجه اشاره کردند. در سنگاپور، 32 درصد به دید ضعیف شبکه و 32 درصد کمبود به مهارت‌های امنیتی اشاره کردند و 28 درصد با محدودیت‌های بودجه مواجه بودند.

نشت داده‌ها مهم‌ترین نگرانی امنیت سایبری برای 51 درصد از شرکت‌ها در سنگاپور بود، در حالیکه 42 درصد نگران اتصالات از راه دور بودند و 35 درصد در مورد حملات اینترنت اشیا شبکه‌ای همین احساس را داشتند. حدود 29 درصد نیز در مورد حملات از طریق خدمات ابری ابراز نگرانی کردند.

در سرتاسر جهان، نشت داده‌ها مهم‌ترین نگرانی 49 درصد از پاسخ دهندگان بود، پس از آن باج‌افزار با 39 درصد و حملات از طریق اتصال از راه دور با 36 درصد قرار گرفتند.

برای مقابله با چشم‌انداز تهدید، 73 درصد در سنگاپور براین باورند که سازمان آنها بودجه امنیت فناوری اطلاعات خود را در سال گذشته افزایش داده و 69 درصد دیگر انتظار دارند این روند صعودی در سال جاری ادامه یابد. در سطح جهانی، 71 درصد انتظار داشتند که بودجه امنیت فناوری اطلاعات خود در سال جاری افزایش یابد.

حدود 28 درصد در سنگاپور گفته‌اند که روی امنیت سیستم نام دامنه (DNS) سرمایه‌گذاری خواهند کرد، در حالیکه 26 درصد همین حرف را درمورد ابزارهای امنیت شبکه زدند. 37 درصد دیگر سرمایه را به رمزگذاری داده‌ها اختصاص دادند و 36 درصد کارگزاران امنیتی دسترسی ابری را انتخاب کردند.

در حال حاضر حدود 60 درصد، کنترل‌های سیستم نام دامنه را به عنوان بخشی از راهبرد امنیت سایبری خود برای مسدود کردن و پرچم‌گذاری ترافیک و دستگاه‌های مخرب استفاده می‌کنند. 61 درصد دیگر زیرساخت‌های سرویس دسترسی پیشرفته ایمن (SASE) را پیاده‌سازی کرده‌اند و 29 درصد نیز تمایل خود را برای انجام این برنامه‌ها نشان دادند.

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.