about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یوگنی کسپرسکی، رئیس شرکت کسپرسکی که متهم به همکاری با دولت روسیه است، برای رفع اتهامات از خود در مجلس نمایندگان آمریکا دفاع می‌کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دولت آمریکا مدعی است استفاده از نرم افزارهای امنیت سایبری این شرکت، به ضرر شرکت‌های آمریکایی است. زیرا ممکن است موجب سرقت اطلاعات شخصی کاربران شده و زمینه نفوذ به زیرساخت‌های مهم را در ایالات متحده فراهم کند.

کسپرسکی بارها این ادعاها را رد کرده و اعلام کرده که این شرکت روسی رابطه ویژه ای با دولت پوتین ندارد و نرم افزارهای تولیدی آن از استانداردهای لازم برخوردار هستند.

گواهی مدیرکسپرسکی در برابر کمیته علوم، فضا و فناوری مجلس نمایندگان و در تاریخ 27 اکتبر انجام می شود. وی قبلا از ارسال دعوتنامه ای در این زمینه خبر داده و موافقت خود برای ادای شهادت را اعلام کرده بود.

چند هفته قبل وزارت امنیت داخلی آمریکا از تمامی نهادهای دولت فدرال این کشور خواسته بود تا تمامی نرم افزارهای تولیدی کسپرسکی را به علت نگرانی های امنیتی از روی شبکه های رایانه ای خود حذف کنند. نکته جالب این است که کاخ سفید از ارائه هرگونه سند و مدرکی که ادعاهایش را بر علیه کسپرسکی اثبات کند، امتناع ورزیده است.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.