about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته کارشناسان، استونی و سنگاپور همکاری‌های دفاعی و سایبری را تقویت می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کاله لائانت (Kalle Laanet)، وزیر دفاع استونی با نِگ اِنگ هِن (Ng Eng Hen)، همتای سنگاپوری خود دیدار کرد تا در مورد همکاری 2 جانبه و وضعیت امنیتی فعلی در جناح شرقی ناتو گفتگو کند.

لائانت گفت :

«سنگاپور و استونی هر 2 کشورهای کوچکی هستند که می‌دانند زندگی در کنار یک همسایه بزرگ چگونه است. هر دوی ما قویاً به راه‌حل‌های الکترونیکی، دفاع ملی گسترده، نیروهای دفاعی مبتنی بر ذخیره و اقتصاد باز اعتقاد داریم. به عنوان کشورهای کوچک، ما هر 2 طرفدار صریح دیدگاهی هستیم که مبتنی بر حاکمیت قانون است. بسیار مثبت است که می‌بینیم همکاری‌های دفاعی بین استونی و سنگاپور در حال افزایش هستند و امضای 2 تفاهم‌نامه دوجانبه، برای همکاری‌های دفاعی و در زمینه دفاع سایبری، گواه خوبی بر آن است.»

Paragraphs
Kalle
Kalle Laanet

وی افزود که پتانسیل زیادی برای همکاری در توسعه برخی از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها در صنعت دفاعی می‌بیند.

وزارتخانه‌های دفاع سنگاپور و استونی تفاهم‌نامه‌ای را برای تقویت همکاری‌های دفاعی در زمینه‌هایی مانند سیاست دفاعی، آموزش پرسنل، خدمات سربازی وظیفه، امنیت سایبری، دفاع ملی گسترده و مشارکت شهروندان امضا کردند. این 2 وزارتخانه همچنین دومین یادداشت تفاهم را در زمینه تقویت همکاری‌های سایبری امضا کردند.

سفر 4 روزه هیئت سنگاپوری شامل دیدارهای 2جانبه در وزارت دفاع و بازدید از مرکز عالی دفاع سایبری تعاونی ناتو (CCDCOE) مستقر در تالین، برد سایبری «CR-14» و مشارکت وزیر سنگاپور به عنوان شرکت کننده در پانل کنفرانس لِنارت مِری (Lennart Meri) موسوم به «Visions of China» بود.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.