about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تقویت شبکه داده های تاکتیکی از طریق فضا

نیروی هوایی آمریکا قصد دارد با ارسال ماهواره به فضا، شبکه‌ی تاکتیکی انتقال داده‌های موجود را تقویت کند تا بتوان از هر نقطه‌ای از جهان به آن دسترسی پیدا کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی هوایی آمریکا قصد دارد در پایین‌ترین مدار زمین، لئو (LEO)، از ماهواره‌ای کوچک استفاده کند. هدف از این کار کمک به سربازان حاضر در میدان نبرد است تا بتوانند با محلی خارج از دید خود، به برقراری ارتباطات تاکتیکی بپردازند.

ماهواره یاد شده در پایانه لینک 16 (Link 16)، به کار گرفته خواهد شد. لینک 16 یک شبکه اتصال داده تاکتیکی است که محل قرارگیری نیروی‌های خودی و دشمن مانند جنگنده‌ها، کشتی و نیروی‌های زمینی را در لحظه مشخص کرده و به اشتراک می‌گذارد. فرماندهان نظامی از این بستر به عنوان ابزاری حیاتی برای تشخیص دوست و دشمن بهره می‌گیرند.

با وجود این، بستر مذکور تنها قادر است به برقراری ارتباطات موجود در خط دید خود اقدام کند؛ بنابراین نیروهایی که در محدوده آن قرار ندارند نمی‌توانند درک مناسب و کاملی از میدان نبرد به دست آورند. نیروی هوایی آمریکا قصد دارد با استفاده ماهواره یاد شده، این محدودیت را برطرف کند.

ویاست (Viasat)، شرکت مخابراتی آمریکایی، در تاریخ 22 می اعلام کرد در قالب برنامه «وسایل نقلیه فضایی XVI آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی» (Air Force Research Laboratory Space Vehicles XVI)، به منظور توسعه اولین نمونه از شی‌ء فضایی لینک 16، قراردادی 10 میلیون دلاری را با نیروی هوایی آمریکا امضا کرده است. ماهواره مذکور در مدار لئو قرار گرفته و در داخل «شبکه قابل تطبیق هیبریدی» (hybrid adaptive network) ویاست به کار گرفته می‌شود. این ویژگی امکان برقراری ارتباطات از سرتاسر جهان را برای کاربران لینک 16 فراهم می‌کند.

مقامات ویاست گفتند:

ماهواره طراحی شده توسط این شرکت، به منظور تقویت آگاهی موقعیتی جنگجویان، از طریق گسترش شبکه لینک 16 به کار گرفته می‌شود. این کار با استفاده از شبکه‌ای از ماهواره‌ها انجام می‌گیرد که دسترسی بیشتری را به قابلیت‌های لینک 16 در محیط‌های خشن و میدان نبرد فراهم می‌کند.

این انتظار وجود دارد که ماهواره‌ی یاد شده در تابستان سال 2020 به فضا پرتاب شود.

 

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.