about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

تقویت دفاع سایبری در ارتش فیلیپین

ارتش فیلیپین دفاع سایبری خود را با کمک ارتش ایالات متحده در اقیانوس آرام تقویت می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ارتش فیلیپین (PA) با همتای خود در ارتش ایالات متحده در اقیانوس آرام (USARPAC) امنیت سایبری و قابلیت‌های دفاعی خود را در یک تبادل تخصصی 5 روزه موضوعی (SMEE) تقویت می‌کند.

خشایارشا ترینیداد (Xerxes Trinidad)، سخنگوی ارتش فیلیپین، گفت که محورهای متمرکز بر عملیات سایبری 5 روزه تبادل تخصصی موضوعی روی محیط ائتلاف، دکترین عملیات‌های سایبری دفاعی، ابزارهای دفاع سایبری و دکترین عملیات دفاع فعال بودند.

ترینیداد عنوان کرد :

«امنیت سایبری SMEE از طریق سخنرانی‌ها، نمایش ابزارهای سایبری مختلف و همچنین تمرین‌های عملی انجام خواهد شد. این رویداد اکنون در خانه باشگاه افسران ارتش فیلیپین در فورت بونیفاسیو از 31 می تا 4 ژوئن امسال ادامه دارد. رویداد در راستای توسعه قابلیت‌ها و شایستگی‌های سایبری ارتش در انجام عملیات‌های سایبری دفاعی و عملیات‌های دفاع فعال است. SMEE بخشی از اقدامات مورد توافق در برنامه 5 ساله درگیری هر 2 ارتش است.»

وی خاطرنشان کرد که کارشناسان موضوعی از هر 2 ارتش این فعالیت‌ها را از طریق سخنرانی‌ها، نمایش ابزارهای سایبری مختلف و تمرین‌های عملی انجام خواهند داد. در مجموع 60 نیروی سایبری ارتش فیلیپین و 2 پرسنل از خدمات ارتباطات، الکترونیک و سیستم‌های اطلاعاتی، نیروهای مسلح ارتش فیلیپین و همچنین 5 پرسنل ارتش ایالات متحده در اقیانوس آرام در تبادل تخصصی موضوعی برنامه‌ریزی شده شرکت خواهند کرد.

در عین حال، رومئو اس. براونر جونیور (Romeo S. Brawner Jr.)، رئیس ارتش فیلیپین، توضیح داد که این فعالیت 2جانبه به تقویت قابلیت‌های دفاع سایبری ارتش از طریق توسعه شایستگی‌ها و مهارت‌های نیروی کار سایبری ارتش کمک می‌کند.

او گفت که ایجاد یک موقعیت دفاعی قابل اعتماد و پاسخگو که می‌تواند به طور مؤثر تهدیدهای به سرعت متغیر باشد، مستلزم افزایش مستمر قابلیت‌های مرتبط با سایبری ارتش است.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.