about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تقویت دفاع سایبری انگلیس با شرکت‌های نوپا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ انگلیس در تلاش است با اجرای برنامه‌ای به نام «برنامه‌ی شتاب‌دهنده‌ی مراحل اولیه‌ی امنیت سایبر»(Cyber Security Early Stage Accelerator Program) به تقویت دفاع سایبری خود بپردازد. عنصر اصلی این برنامه حمایت از شرکت‌های نوپا در حوزه‌ی امنیت سایبری است.
در این برنامه، کارآفرینان می‌توانند با سرمایه‌گذاری در شرکت‌های نوپا، گام‌های اولیه را برای همکاری با آن‌ها بردارند. با توجه به روند رو به رشد فناوری اطلاعات و تقاضای فزاینده در خصوص محصولات و خدمات امنیتی، اهمیت شرکت‌های یادشده و نقش آن‌ها در پیشرفت دفاع و امنیت سایبری، بیش از پیش مشخص می‌شود.
شرکت امنیتی سایبر لاندن (Cyber London) و مرکز فناوری اطلاعات امن در دانشگاه سلطنتی بلفست انگلیس، از حامیان برنامه‌ی یادشده هستند. هزینه‌ی اولیه‌ی اجرای این برنامه، 250 هزار پوند اعلام شده است.
بر اساس گزارش‌ها، برنامه‌ی مزبور، راه رسیدن به امنیت سایبر مشاغل و گسترش تجارت و اقتصاد دیجیتال را در انگلیس، تسهیل می‌کند. همچنین دولت این کشور با اجرای این برنامه می‌خواهد از نظریات نخبگان برای تأمین امنیت فضای سایبر در انگلیس، استفاده کند.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.