about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هوش مصنوعی، بازار جهانی نرم‌افزار سازمانی را تا سال 2030 به 14 تریلیون دلار افزایش می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ عبدالله السوها (Abdullah Al-Swaha)، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عربستان سعودی گفت که هوش مصنوعی مولد قرار است بازار جهانی نرم‌افزار سازمانی را از یک تریلیون دلار در حال حاضر به 14 تریلیون دلار تا سال 2030 افزایش دهد.

السوها در مجمع سرمایه‌گذاری فرانسه-عربستان در پاریس توضیح داد که رشد گسترده هوش مصنوعی مولد فرصت قابل توجهی برای همکاری بین عربستان سعودی و فرانسه خواهد بود.

وی افزود :

«این یک فرصت بی‌سابقه برای هر 2 کشور است تا دست به دست هم بدهند و ببینند چگونه می‌توانیم استعدادها و فناوری‌هایی را که به ما ثابت کرده‌اند بزرگ‌ترین تساوی‌کننده اجتماعی و اقتصادی هستند، 2 برابر کنیم. از آغاز چشم‌انداز 2030، فناوری و بازارهای دیجیتال عربستان به 40 میلیارد دلار افزایش یافته و یکی از بزرگ‌ترین و سریع‌ترین بازارهای در حال رشد در جهان است.»

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عربستان با اشاره به اینکه نیروی فناوری این کشور به 340 هزار نفر افزایش یافته، مدعی شد که اگر این آمار را با منطقه یورو همتراز فرض کنیم، عربستان سومین تمرکز نیروی فنی در منطقه یورو خواهد بود.

در مورد توانمندسازی زنان، این کشور در علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات از 7 درصد به 33 درصد افزایش یافته است.

السوها خاطرنشان کرد :

«شما در مورد فرستادن اولین زن فضانورد مسلمان عرب به ایستگاه فضایی بین‌المللی صحبت می‌کنید که الهام‌بخش بیش از یک میلیارد زن روی زمین است. اینها اثباتی هستند که نشان می‌دهد چگونه ریاض در حال ظهور به عنوان قطب بزرگ فناوری بعدی در سطح جهان است.»

این انجمن به مسائل مهم در بخش‌های مختلف می‌پردازد تا فرصت‌های سرمایه‌گذاری جدید را برای استارت‌آپ‌های فناوری و کارآفرینی ایجاد کند؛ فرصت‌های سرمایه‌گذاری قابل توجهی در گردشگری، فرهنگ، فناوری و انرژی پاک در میان مقامات ارشد سعودی و فرانسوی مورد بحث قرار گرفته است.

خالد الفالح (Khalid Al-Falih)، وزیر سرمایه‌گذاری عربستان سعودی، رهبری یک هیئت بلندپایه را در این مجمع برعهده دارد تا بر تعهد ریاض به تقویت روابط دوجانبه و بررسی فرصت‌های جدید تأکید کند.

از طریق این تعاملات، هر 2 طرف قصد دارند راه‌های جدیدی را باز کنند، رشد اقتصادی را پیش ببرند و روابط 2جانبه را تقویت کنند.

این مجمع، جدیدترین از مجموعه تعاملات سطح بالای فرانسوی-سعودی در سال گذشته است که برای تقویت مشارکت دوجانبه طراحی شده است.

منبع:

تازه ترین ها
فراخوان
1405/06/22 - 08:41- آسیا

فراخوان هند برای دفاع دیجیتال متحد در بریکس

هند هشدار امنیت سایبری صادر کرد و خواستار دفاع دیجیتال متحد در کشورهای بریکس شد.

حمله
1405/06/22 - 08:25- جرم سایبری

حمله سایبری به زیرساخت شرکت مالزیایی Duopharma Biotech

شرکت مالزیایی «Duopharma Biotech» وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های خود و سرقت برخی فایل‌های داده را تأیید کرد.

درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.