about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

عربستان سعودی در نظر دارد در آستانه مراسم حج، امنیت سایبری را تقویت کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ عربستان سعودی یک مانور امنیت سایبری را برای زیارت حج اسلامی در ماه آینده به پایان رسانده است تا خدمات زائران را ارتقا دهد و تهدیدات احتمالی سایبری را خنثی کند.

در این رزمایش، که به‌وسیله سازمان ملی امنیت سایبری (NCA) انجام شد، بیش از 100 آژانس سعودی به نمایندگی از 350 مقام امنیت سایبری حضور یافتند.

این آژانس دولتی اعلام کرد که رویداد 2 روزه، که در شهر جده در دریای سرخ عربستان سعودی راه‌اندازی شد، بخشی از حمایت آژانس امنیت سایبری از نهادهای ملی برای انجام وظایف امنیت سایبری در طول موسم حج و هدف آن تثبیت انعطاف‌پذیری آنها در برابر تهدیدات احتمالی و توسعه امنیت متخصصان بود.

اداره امنیت سایبری عربستان در بیانیه‌ای اظهار داشت :

«این تمرین شامل مجموعه‌ای از فعالیت‌های فنی و اداری و شبیه‌سازی انواع مختلف حملات سایبری و همچنین به کارگیری مکانیسمی برای پاسخ‌گویی به حوادث سایبری اضطراری بود.»

رویداد فوق به دنبال ارتقای آمادگی سایبری آژانس‌های سعودی درگیر در موسم حج برگزار شد.

اداره امنیت سایبری عربستان، که در سال 2017 تأسیس شد، نهاد دولتی مسئول امنیت سایبری در عربستان سعودی است که آمادگی‌های حج را در اواخر ماه آینده امسال به حداکثر رسانده است.

عربستان سعودی اعلام کرد که محدودیتی برای تعداد زائران از سراسر جهان در فصل حج آینده وجود نخواهد داشت و محدودیت‌های قبلی ناشی از همه‌گیری جهانی را لغو کرد.

در 2 سال گذشته، عربستان سعودی تعداد مسلمانان مجاز به انجام مناسک حج را برای جلوگیری از شیوع کووید-19 کاهش داد.

سالانه حدود 2.5 میلیون مسلمان در دوران پیش از همه‌گیری به حج می رفتند.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.