about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تقویت امنیت سایبری، اولویت بانک جهانی مرچنت

دولت غنا پس از ثبت وقوع حمله سایبری به زیرساخت های یکی از بانک های وابسته به خود، در پی تقویت امنیت سامانه های مربوطه، بر آمده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بانک جهانی مرچنت (UMB)، متعلق به دولت کشور غنا، پس از تجربه حمله سایبری هفته گذشته به سیستم‌هایش، عزم خود را برای ایجاد یک سیستم امنیتی قوی به منظور حفاظت از زیرساخت‌های الکترونیک و سپرده‌های مردم این کشور، جزم کرده است.

این بانک، همچنین، به منظور شناسایی و دستگیری مهاجمان سایبری، که چندی پیش، زیرساخت های این بانک را مورد حمله قرار داده بودند، با پلیس غنا، وارد همکاری شده است.

بر اساس بیانیه ای که از سوی بانک جهانی مرچنت منتشر شده است، این بانک، پس از تجربه حمله سایبری اخیر، به منظور دفع تهدیدات و پیشگیری از تبعات حملات سایبری، همچنان پایدار و متعهد به همکاری با نیروهای امنیتی ادامه خواهد داد.
 

تازه ترین ها
گسترش
1405/06/31 - 22:49- جنگ سایبری

گسترش نبرد سایبری ایران و آمریکا به اقیانوس اطلس

نبرد سایبری ایران و آمریکا به اقیانوس اطلس گسترش یافت و نفتکش آمریکایی در تنگه جبل‌الطارق هدف قرار گرفت.

نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.