about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تقویت ارتباطات با الگوبرداری از مغز

پژوهشگران به منظور افزایش کیفیت سیگنال های ارتباطی و کاهش انرژی مورد نیاز برای انتقال آنها، از مغز انسان الگوبرداری کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «techxplore»؛ دانشمندان همواره به دنبال ایجاد ارتباطات قابل اطمینان و کارآمدتر در همه ی بسترها هستند. برای مثال می توان به تلویزیون و تلفن همراه تا ماهواره و ابزارهای پزشکی اشاره کرد.

یکی از شیوه های تقویت کیفیت سیگنال ها ترکیب تکنیک های ورودی-خروجی چندگانه با مدولاسیون تقسیم فرکانس عمودبرهم (OFDM) است.

لینجیا لی (Lingjia Liu) و یانگ یی (Yang YiT)، پژوهگشران دانشگاه فناوری ویرجینیا به تازگی از الگوریتم یادگیری ماشینی الگوبرداری شده از مغز انسان، استفاده کردند. این الگوریتم، به منظور بهبود بهره وری انرژی گیرنده های بی سیم به کار گرفته خواهد شد. این تحقیقات با همکاری اداره اطلاعات آزمایش تحقیقاتی نیروی دریایی آمریکا صورت می گیرد.

ترکیب شیوه های یاد شده امکان انتقال سیگنال ها از فرستنده به گیرنده را به طور همزمان از طریق چند مسیر گوناگون فراهم می کند. این روش تداخل کمتری را ارائه داده و مزیتی ذاتی را در مسیرهای ساده به منظور جلوگیری از محو شدگی چندگانه ی آنها فراهم می کند. برای مثال می توان به اختلال ایجاد شده در هنگام تماشای تلویزیون در روزهای طوفانی اشاره کرد.

لو گفت:

ترکیبی از تکنیک ها و فرکانس، مزایای بسیاری را ارائه می دهد و فناوری اصلی دسترسی رادیویی برای 4 جی و 5 جی به حساب می آید. با وجود این در حال حاضر شناسایی سیگنال های گیرنده و تقویت آنها، به منظور ارسال مجدد به ابزارهایی که برایشان قابل درک هستند به توان محاسباتی و انرژی بالایی نیاز دارد.

2 محقق نام برده، از شبکه های عصبی الگوبرداری شده از مغز انسان به منظور کاهش ناکارآمدی شیوه های فعلی استفاده کردند.

یی ادامه داد:

به طور معمول گیرنده های فعلی پیش از شناسایی سیگنال های فرستنده، سعی در تخمین زدن کانال آن دارند. ما می توانیم با استفاده یک شبکه ی عصبی، چارچوبی کاملا جدید را ایجاد کرده وسیگنال های فرستنده را مستقیما در گیرنده شناسایی کنیم.

اقدام بالا در زمانی که مدل کردن کانال مشکل باشد یا امکان برقراری ارتباط مستقیم بین ورودی ها و خروجی ها وجود نداشته باشد،  باعث بهبود عملکرد سیستم می شود.

هوش مصنوعی یاد شده از طریق فریم ورکی به نام شبکه حالت پژواک (ESN) آموزش داده شد. این فریم ورک یک شبکه عصبی بازگشتی است که بهره وری بالا را همزمان با انرژی پایین ترکیب می کند.

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.