about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پلیس مالزی از بانک‌های این کشور خواست تا سیستم امنیت بانکداری اینترنتی را تشدید کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ پلیس مالزی به دنبال همکاری بانک‌ها برای اتخاذ تدابیری در جهت بهبود سیستم‌های امنیت بانکداری اینترنتی آنلاین ارائه شده به مردم است تا در پی روند فزاینده کلاهبرداری آنلاین و جرایم سایبری، از سوی مجرمان سایبری هک نشوند.

داتوک ارجونیدی محمد (Datuk Arjunaidi Mohamed)، رئیس پلیس سلانگور، مالزی، در بیانیه‌ای گفت :

«بررسی‌ها نشان می‌دهند که جدا از سطح آگاهی و نگرش قربانی، افزایش پرونده‌ها ناشی از سهولت کلاهبرداران برای باز کردن حساب‌های افراد است. ثبت‌نام یک فرد برای تبدیل شدن به یک سازمان ستیزه‌جو در کمیسیون شرکت‌های مالزی (SSM) و سپس افتتاح حساب بانکی به نام شرکت / کسب و کار آسان است. این حساب‌ها بعداً برای انتقال صدها و حتی میلیون‌ها رینگیت از حساب‌های قربانیان استفاده می‌شوند. علاوه بر این، مجرمان سایبری نیز وجود دارند که موفق به هک کردن ایمیل و حساب‌های بانکی اینترنتی قربانیان شده‌اند و بدون اطلاع آنها از حساب قربانیان پول برداشت می‌کنند.»

به گفته ارجونیدی، در صورت وجود درخواست برای تغییر شناسه کاربران از طریق ایمیل یا هرگونه تغییر مشکوک در تراکنش‌های بانکداری اینترنتی، بانک‌ها باید با حساب یا مالک شرکت برای تایید آن تماس بگیرند.

وی افزود :

«بانک‌ها باید یک سیستم چک و تراز امن‌تر برای کلیه تراکنش‌های بانکداری اینترنتی از طریق اینترنت یا بانکداری الکترونیک ایجاد کنند تا از استفاده گسترده حساب‌های مالی به‌وسیله مجرمان با هدف انتقال عواید حاصل از فعالیت‌های مجرمانه جلوگیری شود.»

این مقام مالزیایی خاطرنشان کرد که در 2 ماه اول سال جاری، 405 پرونده تحقیقاتی در مورد کلاهبرداری سایبری و جرایم مربوط به خسارت 33.7 میلیون رینگیتی تنها در سلانگور باز شده است.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.