about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

48 درصد از تصمیم گیرندگان امنیت فناوری اطلاعات در شرکت های هنگ کنگی می گویند که اهداف مالی بیش از حد، دلیلی برای بی اعتمادی به امنیت سایبری است. نظرسنجی کرول نشان می دهد که عدم اعتماد به امنیت سایبری می تواند منجر به تکرار اشتباه در برابر تهدیدات شود.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان و به گفته شرکت مشاوره امنیت سایبری کرول (Kroll)، تقریبا نیمی از مدیران امنیت فناوری اطلاعات هنگ کنگ که در یک نظرسنجی شرکت کرده اند، اهداف مالی بیش از حد در سازمان خود را به عنوان مانعی در برابر دفاع سایبری موثر، با افزایش تعداد و پیچیدگی تهدیدات سایبری ذکر می کنند.

کرول در روز دوشنبه اعلام کرده است:

طبق این گزارش، 48 درصد از تصمیم‌گیرندگان امنیت فناوری اطلاعات در شرکت‌های هنگ‌کنگ که مورد بررسی قرار گرفته اند، می گویند که اهداف تجاری یا مالی بیش از حد، دلیل اصلی بی‌اعتمادی به سازمان‌هایشان بوده و مانع ایجاد یک استراتژی دفاع سایبری قوی می‌شود.

جیمز مک لیری، مدیر عامل و مشاور جهانی ریسک سایبری در کرول، هفته گذشته در مصاحبه ای به پست (The Post) می گوید:

در هنگ کنگ، ما بسیار سخت کار می کنیم و فشار زیادی را پیرامون نتایج و اهداف وارد می کنیم، و این فشار می تواند باعث از بین رفتن اعتماد شود.

مک‌لیری می گوید که فقدان اعتماد به هر دو صورت انجام می‌شود، مدیران ارشد نسبت به اینکه تیم‌های سایبری آن‌ها می‌توانند جلوی همه تهدیدات را بگیرند، تردید دارند و تیم‌های دفاع سایبری به دلیل فشاری که تحت آن هستند و فرصت کافی برای تمرکز روی اهداف استراتژیک به آنها داده نمی‌شود، اعتماد خود را به مدیریت ارشد از دست می‌دهند.

در سطح جهانی، 42 درصد از مدیران امنیت سایبری اهداف تجاری تهاجمی را دلیل اصلی از دست دادن اعتماد عنوان کرده اند که کمتر از هنگ کنگ است.

به گفته کرول که 1 هزار تصمیم گیرنده ارشد امنیت فناوری اطلاعات را در بازارهای جهانی مورد بررسی قرار داده است، فقدان ارتباطات و توانایی‌های فنی محدود یکی از چالش‌های اصلی رهبران امنیت فناوری اطلاعات جهانی بوده است.

این موسسه مشاوره همچنین دریافته که تصمیم گیرندگان ارشد امنیت سایبری در آسیا و اقیانوسیه اعتماد کمتری دارند، و تنها 30 درصد گفته اند که آنها "کاملا" اعتماد دارند که سازمانشان محافظت می شود و می توانند با موفقیت در برابر اکثر یا همه حملات سایبری دفاع کنند که این رقم کمتر از نرخ 37 درصدی گزارش شده در سطح جهانی است.

به گفته کرول، فقدان اعتماد به امنیت سایبری در مدیریت ارشد در سراسر جهان مشاهده می شود و نشان می دهد که 95 درصد از تصمیم گیرندگان امنیت سایبری در سطح جهان احساس نمی کنند که رهبری ارشد به تیم های امنیتی خود برای محافظت از سازمان های خود در برابر تهدیدات اعتماد دارند.

طبق این نظرسنجی، این موضوع می تواند منجر به هزینه های قابل توجهی شود، از جمله کارهای تکراری و دفاع در برابر تهدیدات اشتباه که هر دوی این موارد، دو نگرانی اصلی در هنگ کنگ طبق این نظرسنجی، هستند.

لستر لیم، معاون مدیر عامل در کرول، به پست می گوید:

برای اطمینان از دفاع سایبری کافی، سازمان‌ها باید بیمه سایبری را به عنوان مکانیزم انتقال ریسک در نظر بگیرند. این شرکت دریافته است که تنها 23 درصد از افراد مورد بررسی در حال حاضر دارای پوشش بیمه امنیت سایبری خاصی هستند.

کرول در گزارشی که در ماه می منتشر شده، می گوید:

تهدیدات سایبری از نظر روش ها و رویکردهای حمله به طور مداوم در حال تغییر هستند.

به گفته این شرکت، در سه ماهه اول، حملات سایبری به شرکت‌های خدمات حرفه‌ای نسبت به سه ماهه چهارم سال گذشته 57 درصد افزایش یافته است که عمدتاً ناشی از حملات باج‌افزاری بوده است.

باج افزار تهدید می کند که داده های شخصی قربانی را منتشر خواهد کرد یا دسترسی به آن را برای همیشه مسدود خواهد کرد، مگر اینکه باج پرداخت شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.