about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تغییر سیاست فیس بوک، ساخت اکانت با هویت جعلی

موسسه خبری سایبربان: سیاست فیس‌بوک در ۱۰ سال گذشته این بوده که کاربران را به استفاده از هویت واقعی خود ترغیب کند. حالا این سیاست قرار است تغییر کند تا کاربران بتوانند به صورت ناشناس یا با هویت مستعار هم از سرویس‌های فیس‌بوک بهره‌مند شوند!

یک دهه پس از تولد فیس‌بوک٬ بنیان‌گذار این کمپانی تصمیم گرفته در سیاست پیشین خود که ترغیب کاربران به حضور در فیس‌بوک با هویت واقعی٬ از پایه‌های آن بود٬ تغییری رادیکال ایجاد کند و اجازه ساخت اکانت با نام مستعار و گشت‌وگذار فیس‌بوکی ناشناس را هم به کاربران بدهد.

مارک زاکربرگ خبر این تغییر را نخستین بار در مصاحبه‌ای با «بلومبرگ بیزنس‌ویک» که به مناسبت دهمین سالگرد تولد فیس‌بوک انجام شده٬ مطرح کرد. او گفت: «من کاملا مطمئنم که ما به نقطه‌ای رسیده‌ایم که دیگر نیازی به تداوم سیاست پیشین و وادار کردن کاربران به حضور در فیس‌بوک با هویت واقعی نداریم.»

فعالیت در فیس‌بوک با هویت واقعی٬ از سال ۲۰۰۴ ایدئولوژی مرکزی این کمپانی بود. بر اساس سیاست‌های کنونی٬ اگر فیس‌بوک تشخیص دهد که نامی که با آن در این شبکه اجتماعی حضور دارید نام واقعی‌تان نیست٬ این حق را دارد که اکانت‌تان را غیرفعال کند تا بتوانید ثابت کنید که آن اسم و فامیلی٬ هویت واقعی شما است. در غیر این صورت٬ اکانت خود را از دست خواهید داد.

مارک زاکربرگ جزئیات بیشتری درباره این تغییر اساسی در سیاست‌های فیس‌بوک ارائه نکرد٬ اما به نظر می‌رسد این تغییر بیش از هرچیز برای حفظ موقعیت فیس‌بوک به‌عنوان شبکه اجتماعی و سرویس آنلاین مورد توجه در رقابت با سرویس‌های پرطرفدار دیگری نظیر اسنپ‌چت و توییتر است.

حالا سرویس‌هایی نظیر اسنپ‌چت که حتی به پیشنهاد ۳ میلیارد دلاری فیس‌بوک برای خرید هم دست رد زده٬ محبوبیت بیشتری دارند؛ سرویس‌هایی که استفاده از آنها حتی با نام جعلی هم ممکن است٬ عکس‌ها و پیام‌ها را ذخیره نمی‌کنند و در آنها هیچ چیزی از گذشته، گریبان کاربر را در آینده نخواهد گرفت. گذشته از این٬ سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری فیس‌بوک روی اینستاگرام را نباید از یاد برد. این پلت‌فرم برای به‌اشتراک‌گذاری عکس از طریق موبایل است و در آن لزوما کاربران با هویت واقعی خود حضور ندارند و حضور با اسم مستعار هم با هیچ مانعی روبرو نیست. محصولات جدیدی هم از جمله «فیس‌بوک پیپر» به‌زودی از «لابراتوار خلاقیت فیس‌بوک» به جهان ارائه خواهد شد و هم‌پیوندی و هم‌آهنگی این سرویس‌های گوناگون احتمالا چنین تغییر بزرگی را می‌طلبید. فیس‌بوک می‌خواهد در دنیای پیچیده و پررقابت تکنولوژی همچنان پیش‌تاز بماند و برای پیش‌تاز ماندن گاه باید تن به تغییراتی بدهد که با ایدئولوژی مرکزی‌اش تفاوتی بنیادین دارد.
تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.