about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تغییرات راهبردی؛ نیاز امروز امنیت سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ اجلاس RSA 2016 به‌تازگی در سنگاپور برگزار شد. در این اجلاس که با محوریت کشورهای آسیا-اقیانوسیه و ژاپن برگزار شد، شخصیت‌هایی از کشورهای مختلف به سخنرانی و اظهار نظر پرداختند. سخنان برخی مقامات دولتی مانند کشور سنگاپور که به تازگی مورد حمله بزرگی قرار گرفته، بیشتر حائز اهمیت است. بیشتر مباحث به این نکته اشاره داشت که مشاغل و دولت‌مردان به منظور مقابله با چشم‌انداز فعلی فناوری اطلاعات، نیاز دارند تا رویکرد فعلی خود در زمینه امنیت سایبری را بازبینی کنند. این ممکن است به معنی تغییر قابلیت‌های قانونی و اجرایی در کشورهای یاد شده باشد.
سنگاپور یکی از این کشورهایی است که طبق گفته کی شانموگام وزیر قانون‌گذاری این کشور، نیاز دارد در روش‌های دستیابی به امنیت سایبری و شناسایی جاهایی که نیازمند بهینه‌سازی است، بازبینی کند. وی به طرح ملی اقدام جرائم سایبری سنگاپور اشاره کرد که با هدف هماهنگ کردن تلاش‌های محلی برای جلوگیری، تشخیص و اخلال در فعالیت‌های مجرمانه راه‌اندازی شده است. او در سخنرانی خود بیشتر به تمرکز بر پیشگیری و ایجاد یک واکنش سریع در برابر جرائم اینترنتی تأکید کرد. چارچوب قانونی بومی نیز باید قادر به تسهیل تلاش در این زمینه باشد. وی همچنین افزود صنایع نیز باید به همکاری‌ها برای مقابله با جرائم سایبری تشویق شوند. وی عنوان کرد که سال گذشته جرائم سایبری در این کشور 40 درصد نسبت به سال قبل از آن رشد داشته است. این مقام دولتی همچنین عنوان کرد که طبق پیش‌بینی‌های تحلیلی، ارزش مالی جرائم سایبری در سال 2019 بیش از 2 تریلیون دلار خواهد بود که چهار برابر بیشتر از حجم این فعالیت‌ها در سال 2015 است.
در این اجلاس آمین یوران، رئیس شرکت RSA نیز سخنرانی کرد و به ارائه اطلاعاتی در مورد آسیا و اقیانوسیه پرداخت. وی عنوان کرد که طبق تحقیقات انجام شده، 70 درصد از سازمان‌های آسیا-اقیانوسیه و ژاپن اذعان کرده‌اند که سازمان‌های آن‌ها در سال گذشته در معرض خطر بوده است. بیش از 90 درصد این سازمان‌ها نیز از سرعت عمل خود در تشخیص و پاسخ به حملات سایبری ناراضی بوده‌اند. یوران گفت که راه حل این است که مشاغل دیدگاه خود را تغییر داده و متفاوت از گذشته عمل کنند. به گفته وی، هکرها هر روز قدرتمندتر شده و از روش‌های مختلفی برای حملات سایبری استفاده می‌کنند. حتی در صورت استفاده از ابزارهای یکسان، باز هم هکرها می‌توانند با تغییر راهبردهای حملات خود به موفقیت برسند. یوران گفت که مشاغل نیاز دارند تا مطمئن شوند که راهبردهای فناوری اطلاعات آن‌ها در رأس اولویت‌های کسب‌وکار قرار دارد. مشاغل همچنین باید به یک بینش درست از تهدیدهای سایبری و واکنش سریع نسبت به حوادث دست یابند.
شایان ذکر است که اجلاس RSA هر سال به میزبانی یک کشور انجام می‌شود که سال آینده، امارات میزبان آن خواهد بود. حضور فعالین عرصه فناوری اطلاعات و امنیت سایبری در این اجلاس به کشورهای میزبان کمک می‌کند تا به شناسایی راهبردها و راهکارهای جهانی برای مقابله با تهدیدات این عرصه بپردازند.

 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.