about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

تعیین اینترنت به عنوان حقوق بشر

بارنی سندرز، نامزد ریاست جمهوری آمریکا قصد دارد خدمات اینترنتی را به عنوان بخشی از حقوق بشر معرفی کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ الیزابت وارن (Elizabeth Warren)، سناتور و کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا در آگوست 2019 پیشنهاد داد، 85 میلیارد دلار روی توسعه اینترنت پرسرعت در مناطق روستایی و محروم این کشور سرمایه‌گذاری شود. با وجود این بارنی سندرز (Bernie Sanders)، رقیب انتخاباتی وی اعتقاد دارد این مبلغ بسیار کم است. وی طرح ارائه اینترنت پهن باند با بودجه 150 میلیارد دلاری را پیشنهاد داد که بسیار فراتر از طرح وارن است.

ساندرز قصد دارد غول‌های ارتباطی و رسانه‌های بزرگ آمریکایی را از بین ببرد و شرکت‌ها را مجبور کند، خدمات اینترنتی خود را بیش از گذشته در دسترس محرومان قرار دهند. همچنین قیمت‌گذاری بهتر اینترنت پهن باند اطمینان حاصل کنند. وی می‌خواهد خدمات اینترنتی را به عنوان حقوق بشر معرفی کند.

سندرز گفت:

دقیقاً مانند رییس جمهور روزولت (Roosevelt) که برق را به طور مساوی میان همه مزارع و جوامع روستایی در بیش از 80 سال پیش توزیع کرد، به عنوان رییس جمهور آینده من کار مشابهی را با اینترنت پر سرعت انجام می‌دهم.

علاوه بر سندرز و وارن، مقامات دیگری نیز طرح‌های مشابهی را پیشنهاد داده‌اند. برای مثال جو بایدن (Joe Biden)، مشاور سابق رییس جمهور، بودجه 20 میلیارد دلاری درخواست کرده است. از طرفی پیت بودجج (Pete Buttigieg)، شهردار ساوت بند ایالت ایندیانا، قصد دارد طرحی با نام «اینترنتی برای همه» (Internet For All)، مبحث آزادی‌های اینترنت را مجدداً راه‌اندازی کند.

سندرز توضیح داد، کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) را مسئول رده‌بندی اپراتورهای اینترنتی می‌کند. درست به مانند کاری که در زمان اوباما با ارائه‌دهندگان خدمات تلفن همراه انجام گرفت. این کار باعث می‌شود کمیسیون ارتباطات فدرال نه تنها قوانین آزادی‌های اینترنت  را دوباره احیا کند، بلکه توانایی قانون‌گذاری مجدد آن را داشته باشد. موضوعی که در دوران اوباما نیز با وجود قانونی شدن، جلوی اجرای آن گرفته شد.

طرح سندرز نیاز دارد تا ارائه‌دهندگان خدمات پهن باند بسته‌های اینترنت پایه را با قیمتی مقرون به صرفه ارائه دهند. همچنین باید از ارائه اینترنت رایگان به ساکنان پناهگاه‌ها اطمینان حاصل شود. همچنین در این طرح اپراتورها از ارائه محتوا منع می‌شوند. برای نمونه وظایف AT&T و کامکست (Camcast) به عنوان تولیدکننده محتوا و ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی از یکدیگر جدا می‌شوند.

منبع:

تازه ترین ها
سرقت
1405/07/16 - 18:11- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۱.۳ میلیون نفر در حمله سایبری به دادگاه‌های آریزونا

مقام‌های قضایی ایالت آریزونا اعلام کردند در پی یک حمله سایبری، هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۱.۳ میلیون نفر دسترسی پیدا کرده و بخشی از فایل‌های پشتیبان سامانه دادگاه‌های این ایالت را کپی کرده‌اند.

هزینه
1405/07/16 - 18:04- جنگ سایبری

هزینه ۳.۳ میلیارد دلاری حملات سایبری روسیه برای انگلیس

گزارش یک نماینده پارلمان انگلیس هشدار می‌دهد دولت این کشور تاکنون نتوانسته هزینه اقتصادی حملات سایبری، خرابکاری‌ها و تهدیدهای روسیه علیه زیرساخت‌های حیاتی را به‌طور دقیق محاسبه کند.

تصویب
1405/07/16 - 17:58- آمریکا

تصویب طرح امنیت سایبری نظام سلامت آمریکا

سنای آمریکا لایحه‌ای برای تقویت امنیت سایبری بخش سلامت را به تصویب رساند؛ طرحی که پس از حمله باج‌افزاری به شرکت چنج هلث‌کر (Change Healthcare) مطرح شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.