تعهد فیلیپین بر تقویت اتصال آنلاین و امنیت سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ فردیناند مارکوس جونیور (Marcos)، رئیس جمهور فیلیپین، که از سرعت پایین اینترنت و دسترسی در این کشور آگاه است، قول داد اقداماتی را برای بهبود اتصال آنلاین و افزایش امنیت سایبری انجام دهد.
مارکوس در جریان یک مجمع عمومی در مجمع جهانی اقتصاد (WEF) اعتراف کرد که دولت باید در ارتباط با فیلیپینیها و پیشبرد اقتصاد دیجیتال بهتر عمل کند.
وی افزود :
«ارتباط در فیلیپین هنوز بسیار کم و این مایه تأسف است، زیرا در برخی مطالعاتی که ما انجام دادهایم، مصرفکننده عمومی، به جز دولت، با تمام جنبههای زندگی از طریق اینترنت صحبت میکند. برای رسیدگی به این موضوع، دولتهای محلی وارد عمل شدهاند تا اطمینان حاصل کنند که زیرساختهای اتصال اینترنتی برای دسترسی به فیلیپینیها در مناطق وجود دارد.»
رئیس جمهور فیلیپین خاطرنشان کرد که حکومتهای محلی و برخی آژانسها دولتی واقعاً ابتکار عمل را به عهده میگیرند و سیستمهای خود را راهاندازی میکنند تا بتوانند ارتباط برقرار کنند.
در جریان اجلاس مخابرات در دسامبر گذشته، مارکوس گفت که نرخ اتصال فیلیپین باید بهبود یابد زیرا هنوز بسیار پایین و زیر 70 درصد است.
او اظهار داشت :
«این به اندازه کافی خوب نیست، به ویژه برای کشور مجمعالجزایری مانند کشور ما که در آن اتصال بسیار مهم است، زیرا ما جوامع منزوی زیادی داریم که به نوعی تماس، نوعی ارتباط با بقیه کشور، با بقیه جهان نیاز دارند.»
وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات (DICT) فیلیپین در طرح ملی پهنای باند خود، که در سال 2017 منتشر شد، اعلام کرد که فیلیپین در مقرون به صرفه بودن، در دسترس بودن و سرعت دسترسی به اینترنت از همسایگان خود عقب مانده است.
این سازمان فیلیپینی با استناد به گزارش جهانی فناوری اطلاعات 2016 مجمع جهانی اقتصاد، عنوان کرد که فیلیپین از نظر مقرون به صرفه بودن خدمات اطلاعاتی و ارتباطی در میان کشورهای آسهآن، شامل اندونزی، مالزی، سنگاپور و تایلند، عقب مانده است.
وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات به دنبال راهاندازی بیش از 15 هزار سایت وایفای (WiFi) رایگان در سال جاری برای بهبود دسترسی به اینترنت در کشور است. در گزارش پایانی سال 2022، آژانس اعلام کرد که 4757 سایت زنده در 17 منطقه، 75 ایالت و در مترو مانیل تحت ابتکار دیجیتالیسازی دولت فعال شده است. قبل از فعالسازی، 606 شهر و شهرداری دیجیتالی شده بودند.
مارکوس در مورد ابتکارات دیجیتالیسازی در مجمع جهانی اقتصاد گفت که دولت او در حال اجرای اقداماتی برای ایجاد یک سیستم امنیت سایبری و دیجیتالی کردن بوروکراسی است.