about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

تعمیق همکاری‌های سایبری ناتو و فنلاند

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ کشور فنلاند و ناتو، اخیراً توافقنامه‌ای سیاسی در زمینه‌ی همکاری دفاعی سایبری، به امضا رسانده‌اند که به حفاظت بهتر و تقویت شبکه‌های دو طرف، خواهد انجامید. سورین دوکارو (Sorin Ducaru)، معاون دبیر کل ناتو در حوزه‌ی مواجهه با چالش‌های امنیتی، در این مورد می‌گوید: «ما مشتاقانه منتظر افزایش آگاهی از شرایط و تبادل بهترین راهبرد، با فنلاند هستیم. از جمله مصادیق این همکاری می‌توان به تماس برای تبادل اطلاعات سریع در موارد اضطراری و اشتراک‌گذاری تجربیات امنیتی، اشاره کرد.»

جوکا جوستی (Jukka Juusti)، دبیر دائمی وزارت دفاع فنلاند، نیز، از تمایل این کشور، برای تعمیق همکاری‌ها با ناتو، در قالب برگزاری دوره‌های آموزشی و مانورهای عملیاتی سایبری، خبر داد. فنلاند، در حال حاضر، از اعضای فعال ائتلاف سایبری ناتو محسوب می‌شود و در مانورهای سالانه‌ی سایبری که این پیمان، برگزار می‌کند، شرکت دارد.

توافق جدید شکل گرفته میان فنلاند و ناتو را به جرئت می‌توان برآیند ادعای ایالات‌متحده‌ی آمریکا، مبنی بر حمله‌ی سایبری روسیه، به انتخابات این کشور، دانست. جامعه‌ی اطلاعاتی آمریکا، مسکو را به استفاده از حمله‌ی سایبری و جنگ اطلاعات، در جهت تضعیف دموکراسی و تغییر نتیجه‌ی انتخابات ریاست جمهوری این کشور، متهم می‌کند.
طرح این مدعا، سبب هراس کشورهای اروپایی از وقوع حوادثی مشابه در سیستم‌های سیاسی‌شان، شده است. از جمله این کشورها، می‌توان به فرانسه، هلند و آلمان، اشاره کرد.

با رشد و پیشرفت خطرات و تهدیدات سایبری، مثل هک زیرساخت‌های حیاتی، حملات مخرب و جنگ اطلاعات، ناتو تمرکز بیشتری را به دفاع سایبری معطوف کرده است. ناتو، ماه جولای گذشته، در اجلاس ورشو، فضای سایبری را به عنوان یکی از عرصه‌های عملیاتی، به رسمیت شناخت.
ژنرال جنس استالتنبرگ (Jens Stoltenberg)، دبیر کل ناتو، اخیراً، از افزایش 60 درصدی حملات سایبری صورت گرفته به زیرساخت‌های حیاتی اعضای ناتو، خبر داد.

طرفین توافق یاد شده، تمایل خود را برای تعمیق همکاری‌ها در عمل اعلام کرده‌اند. سال گذشته، ولادیمیر پوتین، اعلام کرد که در صورت ورود فنلاند به پیمان ناتو، نیروهای ارتش روسیه را به مرزهای این کشور، نزدیک خواهد کرد.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.