about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

افزایش ارائه خدمات دیتا و کاهش قیمت گوشی‌های هوشمند باعث شده تا استقبال از این محصول در برخی کشورهای در حال توسعه مانند هند به میزان چشمگیری افزایش یابد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تعداد کاربران گوشی های هوشمند در هند در سال 2017 در حدود 404.1 میلیون نفر بوده که این رقم در سال 2022 دوبرابر شده و به 829 میلیون نفر خواهد رسید.

بررسی های موسسه سیسکو همچنین نشان می دهد که در سال 2017 هرروز 108 پتابایت داده در شبکه آی پی هند رد و بدل می  شود و این رقم در سال 2022 به 646 پتابایت افزایش می یابد.

همچنین تعداد کل ابزار و وسایل متصل به اینترنت در هند از 1.6 میلیارد واحد در سال 2017 به 2.2 میلیارد مورد در سال 2022 افزایش خواهد یافت. علاوه بر این ترافیک مصرف سالانه سرانه هر هندی از 2.4 گیگابایت در سال 2017 به 14 گیگابایت در سال 2022 افزایش می یابد.

گفتنی است تعداد کل کاربران اینترنت در هند هم اکنون 357 میلیون نفر است که تنها 27 درصد از جمعیت این کشور را شامل می شود. اما این رقم در سال 2022 به 840 میلیون نفر افزایش می یابد که معادل 60 درصد از جمعیت این کشور است. این تحولات هند را به یک بازیگر بسیار کلیدی در دنیای فناوری اطلاعات مبدل خواهد کرد.

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.