about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تلگرام اخیرا با انتشار گزارشی، تعداد کاربران فعال ماهانه این اپلیکیشن پیام‌رسان را برابر با 400 میلیون نفر عنوان کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ در اکتبر سال گذشته میلادی بود که تلگرام، از عضویت حدود 300 میلیون کاربر فعال ماهانه در این پلتفرم خبر داده بود که در طی چند ماه اخیر و با استناد به گزارش جدید این شرکت، 100 میلیون کاربر جدید به استفاده از این اپلیکیشن ترغیب شده‌اند.

پاول دورف، بنیان‌گذار تلگرام که مدیریت شبکه اجتماعی روسی VK را نیز بر عهده دارد، اعلام کرد که روزانه حدود 1.5 میلیون کاربر جدید به تلگرام اضافه می‌شوند و این اپلیکیشن در بیش از 20 کشور دنیا، رتبه نخست را در میزان دانلودها به خود اختصاص داده است.

تلگرام همچنین در تلاش است تا بتواند طی ماه‌های آتی، قابلیت تماس تصویری امن را برای کاربران خود به ارمغان آورد و به رقیبی جدید برای اپلیکیشن‌هایی همچون زوم، اسکایپ، تیمز و غیره تبدیل شود. در بیانیه تلگرام آمده است که فاصله تلگرام با دیگر اپلیکیشن‌های محبوب و قدیمی‌در طی ماه‌های اخیر کمتر شده و این شرکت تلاش می‌کند تا با ارائه قابلیت‌ها و امکانات متنوع، کاربران بیشتری را به خود جذب و اعتماد آن‌ها را جلب کند.

در حال حاضر، تلگرام با چندین اپلیکیشن پیام‌رسان رقابت می‌کند که ازجمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به واتس اپ اشاره کرد. اپلیکیشنی که بیش از 2 میلیارد نفر در جهان از آن استفاده می‌کنند. نسخه دسکتاپ اپلیکیشن تلگرام نیز که برخلاف واتس اپ، نیاز به اتصال گوشی به اینترنت برای استفاده از آن ندارد، توانسته با ارائه قابلیت‌هایی متنوع همانند فولدرها و فضای ابری، سهم قابل‌توجهی را در جلب نظر کاربران ایفا کند. بااین‌حال، برخی ابهامات پیرامون مسائل امنیتی و سوءاستفاده از حریم شخصی کاربران وجود دارد که هنوز به‌طور کامل رفع نشده است.

تلگرام به‌تازگی در به‌روزرسانی جدید این اپلیکیشن، 20 هزار استیکر جدید را در اختیار کاربران خود قرار داده و تغییراتی همچون منوی پیوست را به نسخه اندرویدی این اپلیکیشن اضافه کرده است. این شرکت همچنین در حال طراحی یک پایگاه داده آزمون‌های آموزشی برای دانش‌آموزان است و قصد داد تا 400 هزار یورو را برای ایجاد این تست‌ها هزینه کند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.