about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

طبق گزارشی جدید تیک تاک یک میلیارد کاربر فعال در ماه دارد. سال گذشته این اپ اعلام کرده بود تعداد دانلود های آن از ۲ میلیارد بار فراتر رفته است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، تیک تاک اعلام کرد تعداد کاربران فعال ماهانه آن به یک میلیارد نفر رسیده است. این آمار نشان دهنده رشد ۴۵ درصدی تعداد کاربران اپ اشتراک گذاری ویدئو از جولای ۲۰۲۰ میلادی تاکنون است.

آمریکا، اروپا، برزیل و کشورهای جنوب شرقی آسیا بزرگترین بازارهای این اپ چینی هستند. طی سال‌های اخیر با وجود سختگیری قانونی در آمریکا و مناطق دیگر تعداد کاربران تیک تاک همچنان رشد کرده است.

این شرکت در ژانویه ۲۰۱۸ میلادی اعلام کرد ۵۵ میلیون کاربر فعال در سراسر جهان دارد. این رقم در دسامبر ۲۰۱۸ میلادی به ۲۷۱ میلیون نفر در دسامبر ۲۰۱۹ میلادی، ۵۰۸ میلیون نفر و در جولای ۲۰۲۰ میلادی به ۶۸۹ میلیون نفر رسید.

همچنین این اپ در آگوست ۲۰۲۰ اعلام کرد تعداد دانلودهای آن از ۲ میلیارد بار فراتر رفته است.

تیک تاک به شرکت چینی بایت دنس تعلق دارد.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.