about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تعداد کاربران اینترنت به 3.2 میلیارد نفر رسید

به نقل از خبرگزاری فارس، اتحادیه بین‌المللی مخابرات که از زیرمجموعه‌های سازمان ملل متحد به‌حساب می‌آید پیش‌بینی کرده که از کل 7.2 میلیارد نفر ساکنان جهان 3.2 میلیارد نفر تا 7 ماه آینده به جمع جمعیت آنلاین جهان می‌پیوندند.

از مجموع این افراد دو میلیارد نفر در کشورهای درحال‌توسعه و بقیه تقریباً همگی در کشورهای توسعه‌یافته زندگی می‌کنند. درمجموع تنها 89 میلیون نفر از ساکنان کشورهای کمتر توسعه‌یافته مانند سومالی و نپال از اینترنت استفاده می‌کنند.

بر طبق این گزارش در کل دنیا 7 میلیارد نفر مشترک خدمات تلفن همراه هستند. در آمریکا و اروپا 78 درصد مردم کاربر تلفن همراه هستند و 69 درصد جهان تحت پوشش خدمات نسل سوم تلفن همراه قرار دارد؛ اما این خدمات تنها در 29 درصد مناطق روستایی ارائه می‌شود. ضریب نفوذ خدمات پرسرعت همراه در آفریقا تنها 17.4 درصد است.

علاوه بر این تا پایان سال 2015 حدود 80 درصد از خانوارها در کشورهای توسعه‌یافته و 34 درصد در کشورهای درحال‌توسعه به‌گونه‌ای به اینترنت دسترسی خواهند داشت.

در بخش دیگری از این گزارش تصریح‌شده که در سال 2000 تنها 400 میلیون کاربر اینترنت در کل جهان وجود داشت، اما این رقم هم‌اکنون هشت برابر شده است.

تازه ترین ها
تدوین
1405/06/01 - 12:30- آمریکا

تدوین استاندارد برای مراکز داده در سن خوزه آمریکا

شهر سن خوزه در حال تدوین استانداردهای یکسان برای مراکز داده آینده و سایر پروژه‌های بزرگ مصرف انرژی است.

تأیید
1405/06/01 - 12:10- آمریکا

تأیید دستگاه خون‌گیری رباتیک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه خون‌گیری رباتیک را برای آزمایش خون بدون دخالت اپراتور تأیید کرد.

اهداف
1405/06/01 - 11:35- آمریکا

اهداف سرعت گیگابیتی اینترنت توسط کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا لغو شد

کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده، اهداف بلندمدت اینترنت پهن‌باند گیگابیتی دولت قبلی را رسماً لغو کرد.