about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گوگل اعلام میکند که یک چرخه ی چهار هفته ای انتشار برای کروم در راه است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مایکروسافت قصد دارد چرخه ی انتشار خود را برای مایکروسافت Edge به گونه ای تنظیم کند که با ردیف انتشار چهار هفته یک بار برای کروم که خبر آن توسط گوگل هفته ی پیش اعلام شد ، مطابقت پیدا کند.

مایکروسافت در روز جمعه در یک پست نوشت :

"ما به عنوان همکاران پروژه ی کرومیوم مشتاقانه منتظر چرخه ی انتشار عمده ی جدید چهار هفته ای اعلام شده توسط گوگل هستیم که به ما در ارائه ی سریعتر این نوآوری کمک میکند."

این تغییر همراه با Edge 94 اعمال میشود که برای انتشار در ماه سپتامبر هدف گذاری شده است. گوگل متعهد شده است که کروم را در سه ماهه ی سوم این سال میلادی با کروم 94 جابجا میکند اما برعکس مایکروسافت ماه مشخصی را تعیین نکرده است.

همچنین مایکروسافت مانند گوگل به شرکت‌ها گزینه مشتریان سرمایه گذاری با چرخه انتشار طولانی‌تر را ارائه می‌دهد. در آن برنامه پایدار قابل تمدید هر هشت هفته یک بار یک نسخه جدید ارائه می‌شود. مایکروسافت می‌گوید به هر حال پیش فرض یک دوره چهار هفته ای خواهد بود.

مایکروسافت Edge تنها مرورگر مبتنی بر کرومیوم که از چرخه ی انتشار چهار هفته ای استفاده میکند ، نیست. Brave  نیز در تاریخ 5 مارس به یک خبرگزاری گفت که قصد دارد با این برنامه ی جدید مطابقت پیدا کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.