about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تصویر سازی، ابزار آینده جنگ الکترونیک

شرکت های پویا در حوزه جنگ الکترونیک می کوشند تا با بهره گیری از ادوات تجسم سازی، آن را مدیریت و برنامه ریزی کنند.

 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از C4isrnet؛ بستر طیف الکترومغناطیسی در سال های اخیر بسیار پیچیده شده است. جنگ الکترونیک و مسدود کردن سیگنال های رادیویی، از بزرگ ترین نگرانی های جامعه جهانی برای بازگشت به جنگ سرد محسوب می شدند. به علاوه، انتشار فرستنده ها، مسدودکننده ها و دستگاه های کلی در این چند دهه، آشنایی و برنامه ریزی با این چارچوب را برای اپراتورها و فرماندهان بسیار پیچیده تر کرده است. به همین دلیل، برخی بر آن باوراند که آینده جنگ الکترونیک، نیازمند ایجاد دستگاه های تصویرسازی با قابلیت مفهوم پروری و ایجاد اثرات غیر فیزیکی در طیف الکترومغناطیسی خواهد بود.

 

تراویس اسلوکامب (Travis Slocumb)، مدیر واحد سامانه های جنگ الکترونیک ریتیون در این رابطه گفت:

دیده ها و شنیده ها حاکی از آن هستند که برخی همکاران از ادامه فعالیت در این عرصه سرباز می زنند؛ زیرا به سامانه های نصب شده روی جت های خود اعتمادی ندارند. از آن جایی که این افراد درک درستی از سیستم های این حوزه نداشته، رویدادها را نمی توانند رصد کنند، نمی دانند که دنیای جنگ الکترونیک، وابسته به حرکت و تغییر فیزیکی نیست.

 

این پیچیدگی ها موجب شدند تا برخی افراد، طیف الکترومغناطیسی را به عنوان یک جایگاه مانور مشابه میدان فیزیکی قلمداد کنند. با این حال، با توجه به فرکانس های گوناگونی که ازسوی سامانه ها و فرستنده ها به کار می روند، تلاش برای سلطه بر طیف الکترومغناطیسی و فعال سازی عملیات در دنیای فیزیکی دیگر، از پلتفرم در برابر پلتفرم، راه حل در برابر راه حل و وضعیتی که یک مقیاس برای همه ابزارها بتواند مورد بهره برداری قرار گیرد، تبعیت نمی کنند.

 

اسلوکامب در ادامه افزود:

هیچ قابلیت پلتفرمی وجود ندارد تا بتواند تأثیری که نیاز داریم و نوع محیط تهدیدی را که پیش بینی می کنیم، ایجاد کند. تنها راه دستیابی به تأثیراتی که خواهان آن هستیم وجود همکاری بین تمام دارایی های این عرصه است؛ نه فقط بوئینگ  گرولر (EA-18G Growlers).

 

برای مثال، نیروی دریایی سرگرم به روز رسانی بهترین دستگاه مسدودکننده خود به نام (ALQ/99) به نسل جدید این سامانه است. دستگاه یادشده روی (EA-18G Growlers) نصب خواهد شد؛ اما محصول نهایی با 3 نوع فرکانس پایین، متوسط و بالا تولید می شود.

 

ریک دیاموند (Rick Diamond)، مدیر ارشد توسعه تجارت در لاکهید مارتین در مصاحبه ای اظهار داشت:

زمانی که گرولر، قابلیت پرواز را با هر 3 نوع فرکانس داشته باشد، طبیعتا هواپیماهای متعددی با پیکربندی های متفاوت برای مأموریت های مختلف پرواز خواهند کرد تا بارگیری آن بیش از حد نباشد.

 

اسلوکامب در ادامه افزود:

با این حال، به منظور تشخیص و درک چگونگی اجرای مانور و مفاهیم، دستور و کنترل در تصمیم گیری در زمان واقعی برای این سیستم های عامل گوناگون، یک ابزار تصویرسازی با ویژگی برنامه ریزی و مدیریت، بسیار حائز اهمیت به شمار می رود.

 

شرکت ریتیون، هم اکنون طی قراردادی با نیروی زمینی ارتش ایالات متحد، پروژه ابزارهای برنامه ریزی و مدیریت جنگ الکترونیک (EWPMT) را به منظور مدیریت طیف الکترومغناطیسی و طراحی دوره های عملی برای فرماندهان اجرا می کند.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.