about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این مصوبه با توجه به‌ضرورت توسعه خدمات باند پهن ثابت در کشور به‌موازات توسعه خدمات باند پهن همراه و تقویت فضای رقابتی و استفاده بهینه از منابع محدود طیف فرکانسی، اتخاذ شده است.
علی‌اصغر عمیدیان دبیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در این باره گفت: بر اساس این مصوبه، رگولاتوری در باندهای فرکانسی ۲۳۰۰، ۲۶۰۰ و ۳۵۰۰ مگاهرتز، برای استفاده متقاضیان به روش TDD، باند فرکانسی واگذار می‌کند که این واگذاری به دلیل محدودیت در باندهای فرکانسی در دسترس، از طریق مزایده انجام می‌شود. همچنین برای بهره‌برداری بهینه از فرکانس، دریافت‌کننده باید به دیگران خدمات ارائه کند.
وی درباره شرایط متقاضیان در باندهای فرکانسی متفاوت نیز گفت: در باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز، سهم غالب در اختیار مجموعه‌ای متشکل از حداقل ۳ دارنده پروانه FCP و یا FTTX خواهد بود، علاوه بر آن دارندگان پروانه تلفن همراه نیز می‌توانند به نحوی در پروانه سهم داشته باشند که غالب نباشند.
معاون وزیر ارتباطات افزود: در باند فرکانسی ۲۶۰۰ مگاهرتز شرایط متفاوت بوده و اولویت با دارندگان پروانه تلفن همراه و بی‌سیم ثابت (وایمکس سابق) است و البته دارندگان پروانه FCP و FTTX نیز با شرایطی امکان مشارکت در پروانه را خواهند داشت؛ اما در باند ۳۵۰۰ مگاهرتز همه دارندگان پروانه می‌توانند متقاضی دریافت پروانه بوده و در آن سهیم باشند.
عمیدیان تصریح کرد: دارنده پروانه در هر یک از باندهای فرکانسی ۲۳۰۰، ۲۶۰۰ و ۳۵۰۰ مگاهرتز باید تمامی ظرفیت شبکه موضوع پروانه خود را به‌صورت عمده‌فروشی و بر اساس شرایط رقابتی عادلانه و اصل عدم تبعیض در اختیار سایر دارندگان پروانه خدمات ارتباطی شامل FCP، MVNO، Servco، اپراتورهای تلفن همراه و وایمکس قرار دهد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: بر این اساس تمامی اپراتورهای مجاز با رعایت شرایط مندرج در پروانه خود، از خدمات عمده‎‌فروشی دارنده پروانه استفاده خواهند کرد و البته برای استفاده اپراتورهای تلفن همراه از ظرفیت عمده‌فروشی دارنده پروانه، سقف تعیین شده است.
فراخوان شرایط و مستندات لازم برای برگزاری مزایده به‌زودی از سوی رگولاتوری منتشر می‌شود.

 

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.