about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اکثریت جوانان 18 ساله در ژاپن مجازات‌های سخت‌گیرانه‌تری را برای تهمت‌های آنلاین اعلام کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در ماه ژوئن سال جاری، دولت ژاپن با هدف تقویت اقدامات علیه تهمت‌های سایبری، مجازات‌های قانونی سخت‌تری را برای تهمت آنلاین وضع کرد. بنیاد نیپون (Nippon) یک نظرسنجی سراسری از جوانان 18 ساله ژاپنی در مورد تهمت آنلاینی که در طول استفاده روزمره از اینترنت با آنها مواجه شده بودند، انجام داد و از 1000 فرد 17 تا 19 ساله نظرسنجی شد.

اگرچه 49.4 درصد از پاسخ دهندگان گفتند که از مجازات‌های سخت‌گیرانه‌تر برای افترا اطلاع دارند، اما 80.2 درصد همچنان پاسخ دادند که موافق این اقدامات هستند.

در پاسخ به این سؤال که آیا تا به حال شاهد تهمت آنلاین بوده‌اند، 70.6 درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند که این تهمت متوجه افراد دیگر است. 19.5 درصد دیگر شخصاً تهمت سایبری را تجربه کرده بودند.

در مقابل، وقتی از آنها پرسیده شد که آیا تا به حال اظهارات تهمت‌آمیز را منتشر کرده‌اند، 18.3 درصد از پاسخ‌دهندگان اعلام کردند که چنین محتوایی را نوشته یا ارسال کرده‌اند و 14.3 درصد گفته‌اند که پست‌های دیگران را به اشتراک گذاشته یا توییت کرده‌اند. در هر 2 مورد، مردان کمی بیشتر از زنان به این کار اعتراف کردند.

وقتی از طرفداران درمورد مجازات‌های سخت‌تر پرسیده شد، 65.5 درصد اظهار داشتند که این بدان معنا است که افراد کمتری آسیب می‌بینند؛ 61.1 درصد معتقد بودند که مردم از جدی بودن تهمت و مسئولیت درگیر شدن در این رفتار آگاه می‌شوند؛ و 58.7 درصد امیدوار بودند که نظرات مخرب آنلاین را کاهش دهد. با این حال، تقریباً نیمی از پاسخ دهندگان در مورد تأثیر مجازات‌های سخت‌تر شک داشتند و گفتند که میزان تهمت افزایش می‌یابد یا به همان اندازه باقی می‌ماند، زیرا خلاءهایی مانند استفاده از زبان عامیانه وجود دارد.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.