about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تصمیمات جدید کنگره در مورد امنیت اینترنت اشیا

اعضای کنگره، اخیرا برای تدوین دستورالعمل‌های امنیتی جدید اینترنت اشیا، پیشنهادات جدیدی مطرح کرده اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ حوادث سایبری چون حملات میرای (Mirai) که در سال 2016، برخی وب‌سایت‌های بزرگ را با اختلال سرویس توزیع شده (DDOS)، مواجه کرد، زنگ خطر نیاز به تقویت امنیت اینترنت اشیا را به صدا در آورد. از همین روی، کنگره در روزهای اخیر، تلاش خود را برای تصویب قوانین جدید مربوط به این حوزه را آغاز کرده است.

قانون تصویب شده در سال 2019، به صورت خاص، بر اصلاح نحوه محافظت از دستگاه‌های متصل به اینترنت، تمرکز دارد. هدف اصلی این قانون، ایجاد یک چارچوب مدون برای استانداردهای امنیتی اینترنت اشیا ارائه شده از سوی دولت است؛ به عبارت دیگر، این لایحه باید الزامات یک دستگاه متصل به اینترنت امن را به موسسه ملی استاندارد و فناوری آمریکا (NIST)، ارائه دهد. پس‌ازاین امر، اداره مدیریت و بودجه ایالات‌متحده (OMB)، باید سازمان‌های فدرال را به بهترین راهی که می‌تواند، ملزم به اجرای آیین‌نامه جدید نماید.

برخی کارشناسان امنیت سایبری بر این باوراند که رویکرد دومرحله‌ای مطرح شده از سوی کنگره، به وضع استانداردهای پایین‌تر از زمان حال برای سازمان‌ها منجر شود. حتی اگر موسسه ملی استاندارد و فناوری آمریکا، استانداردهای قدرتمند و سطح بالا را تهیه و تدوین کند، اداره مدیریت و بودجه ایالات‌متحده، می‌تواند به صلاح دید خود برخی ادارات را از اجرای بخشی از این دستورالعمل، معاف کند. از سوی دیگر این امر جنبه‌های مثبتی نیز دارد؛ زیرا بی‌شک سازمان خدمات پارک ملی به سازوکارهای مشابه وزارت دفاع، نیاز چندانی ندارد.

به عقیده برخی متخصصان حوزه امنیت سایبری، در حوزه اینترنت اشیا، دو قاعده مهم و حیاتی وجود دارد که پایه و اساس خوبی برای هر قانون کارآمدی به شمار می‌رود.

•    درک صحیح از مسئله امنیت، قاعده نخست است. هنگامی که بازسازی زیرساخت‌ها و حرکت به سوی توسعه اینترنت اشیا آغاز شود؛ امنیت باید به یکی از اولویت‌های اصلی متولیان این امر بدل شود.

•    درک سازمان‌های متولی تأمین امنیت سایبری اینترنت اشیا، در مورد ماهیت در حال تکامل شیوه‌های حفاظتی و لزوم به‌روزرسانی مداوم پروتکل‌های امنیتی نیز قاعده دوم به شمار می‌رود.

از همین روی، در روزهای اخیر، پیشنهاداتی مبنی بر نیاز موسسه ملی استاندارد و فناوری آمریکا به ارزیابی امنیتی سیستم‌ها و بازنگری استانداردهای موجود، در بازه‌های 5 ساله منظم، مطرح شده است.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.