about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تشکیل یک سازمان امنیت سایبری جدید در اسرائیل

روز یکشنبه (21 سپتامبر 2014) بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد، این رژیم ساخت یک سامانه دفاع سایبری جدید را در دستور کار خود قرار داده است. هدف این برنامه حفاظت از شبکه‌های اسرائیل در مقابل حملات پیچیده سایبری اعلام شده که هر روز بر تعدادشان افزوده می‌شود.
نتانیاهو گفت: "هفته گذشته تصمیم گرفتم یک سازمان ملی برای امور سایبری ایجاد کنم تا از کشور اسرائیل در امور امنیت سایبر دفاع کند. این اقدام نه تنها در جهت دفاع از امکانات مهم و سازمان‌های امنیتی است، بلکه برای دفاع از شهروندان اسرائیل در مقابل حملات سایبری نیز هست".
ساخت یک سازمان ملی دفاع سایبری بعد از چندین تلاش برای حمله به شبکه‌های اسرائیلی اعلام شد. رسانه‌های غربی صهیونیستی این اقدامات را به جمهوری اسلامی ایران نسبت داده‌اند. دولت تل آویو اعلام کرد لازم است سیاست جدید و پیشرفته سایبری، همگام با رشد همکاری‌ها میان نهادهای دولتی و شرکت‌های خصوصی به اجرا گذارده شود. این اقدام مثل یک سپر برای امنیت سایبری اسرائیل عمل خواهد کرد و در مقابل حملات احتمالی آینده، از سامانه‌های ارتباطی این رژیم محافظت خواهد کرد.
حملات سایبری به ابزاری استراتژیک و قدرتمند برای دستیابی کشورها به اطلاعات جاسوسی سیاسی و اقتصادی دشمنان تبدیل شده است. در دنیای الکترونیکی امروزی، برای بسیاری از کشورها، حفاظت از سامانه‌های ارتباطی سیاستی است که از اولویت بالایی برخوردار است. کشورها به صورت مداوم در حال توسعه و ارتقا دادن استراتژی‌های امنیت سایبری خود هستند.
اویاتارمتانیا (Eviatar Matania)، رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی اعلام کرد: "طی چند دهه آینده، مدیریت تهدیدات سایبری در سطح ملی، به چالشی استراتژیک تبدیل خواهد شد که تمام کشورها باید با آن دست و پنجه نرم کنند". این مقام اسرائیلی افزود: "ساخت یک سازمان دفاع سایبری، امنیت سایبر اسرائیل را قدرتمندتر خواهد کرد و به محافظت از منافع حساس اقتصادی و نظامی اسرائیل کمک شایانی خواهد کرد".
طی ماه‌های اخیر امنیت سایبر به دستاویز جدیدی برای رژیم صهیونیستی و شرکای غربی‌اش تبدیل شده تا موج تازه ایران هراسی را شکل دهند. این در حالیست که، در فضای سایبر (مثل دنیای حقیقی)، ایران همواره قربانی اقدامات مجرمانه جبهه غربی صهیونیستی بوده است. ویروس استاکس نت از جمله مشهورترین این جرایم است.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.