about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تشکیل گروه امنیت سایبری ایرلند

موسسه گروه امنیت سایبری، روز دوشنبه مورخ 20 می، به صورت رسمی در ایرلند، آغاز به کار کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ موسسه گروه امنیت سایبری (The Cyber Security cluster organisation) که از سوی شرکت جذب سرمایه خارجی آی.دی. ای ایرلند (IDA Ireland)، پشتیبانی و حمایت می‌شود، روز دوشنبه، مورخ 20 می، در شهر کورک، دومین شهر بزرگ این کشور، آغاز به کار کرد.

این سازمان، به منظور تحقق اهداف کلان کشور و در راستای ارتقا سطح نوآوری و رقابت در میان شرکت‌ها و مؤسسات مسئول، صنعت گران و دانشگاه‌ها را گرد هم می‌آورد.

بر اساس آمار و گزارش‌های منتشر شده از سوی کارشناسان شاخص و صاحب نام این عرصه، رشد و افزایش نفوذ اینترنت در جنبه‌های مختلف زندگی در جوامع بشری امروزی، طیف وسیعی از تهدیدات تازه چون نقض داده‌های حساس، آسیب‌پذیری زیرساخت‌های حیاتی و تضعیف فرایندهای دموکراتیک را در پی دارد.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، آسیب جرائم اینترنتی تا سال 2021 به حدود 6 تریلیون دلار خواهد رسید. این مبلغ، رقمی معادل 10 درصد از کل اقتصاد جهانی را شامل می‌شود.

موسسه یاد شده، پیش‌ازاین مراکز مشابهی در انگلیس، هلند، استونی و اسرائیل، ایجاد کرده است.

نمایندگانی از شرکت‌هایی چون مک‌آفی (McAfee)، فورسپوینت (Forcepoint)، آی.بی.ام (IBM)، وارد سولوشن (Ward Solutions) و کوالکام (Qualcomm)، در کنار برخی اساتید دانشگاهی در میان تیم متخصصان این موسسه در ایرلند، حضور دارند.

دیوید استانتون (David Stanton)، وزیر برابری، مهاجرت و ادغام ایرلند، در مورد این مرکز گفت:

راه اندازی شاخه ایرلندی موسسه گروه امنیت سایبری، موسوم به سایبر ایرلند (Cyber Ireland)، یک پیشرفت مهم برای صنعت ایرلند محسوب می شود. این همکاری نوآورانه میان دولت، صنعت و دانشگاه، یک بستر مناسب برای ادامه رشد جهانی صنعت این کشور، محسوب می شود. من مطمئن هستم که این اتفاق، سبب بدل شدن ایرلند به خط مقدم این بخش استراتژیک و مهم خواهد شد.

تازه ترین ها

ممنوعیت دسترسی کودکان فیلیپینی به رسانه‌های اجتماعی

مجلس نمایندگان فیلیپین لایحه محدودکردن دسترسی افراد زیر سن قانونی به رسانه‌های اجتماعی را تصویب کرد.

پذیرش
1405/07/20 - 13:54- هوش مصنوعي

پذیرش سریع مدل‌های هوش مصنوعی پیشرفته در چین

مدیرعامل اینتل اعلام کرد که پذیرش مدل‌های هوش مصنوعی پیشرفته در چین بسیار سریع بوده است.

استراتژی
1405/07/20 - 13:37- هوش مصنوعي

استراتژی جدید سیگنیا برای مقابله با حملات مبتنی بر هوش مصنوعی

شرکت سیگنیا از مراکز عملیات امنیتی خود رونمایی کرد و قابلیت‌های امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی را برای مقابله با افزایش حملات سایبری گسترش داد.