تشکیل کنسرسیوم محافظت از خودروهای متصل در برابر حملات سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ به گفته کارشناسان، 90 شرکت، از جمله تویوتا و نیسان، کنسرسیومی برای محافظت از خودروهای متصل در برابر حملات سایبری تشکیل خواهند داد.
در گزارشی منتشر شده از سوی «Nikkei Asia»، برای جلوگیری از ربودن و سرقت اطلاعات، شرکتها نرمافزارهای خودروی خود را از نظر نقص امنیتی بررسی خواهند کرد و اطلاعاتی مانند روشهای حملات سایبری را به اشتراک خواهند گذاشت. با نزدیک شدن خودروهای خودران به واقعیت، مشاغل تلاش خود را افزایش میدهند.
«Microsoft Japan» ، ترند میکرو (Trend Micro)، «NTT Communications» و «Sompo Japan Insurance» در یک سرمایهگذاری مشترک به گروهی از خودروسازان از جمله تویوتا و نیسان و همچنین قطعهسازان «Denso» و پاناسونیک (Panasonic) ملحق خواهند شد.
به گفته کارشناسان، موتور، محرکها و ترمزها به صورت الکترونیکی در خودروی متصل کنترل میشوند؛ وضعیت عملیاتهای آنها از طریق اینترنت اعلام میشود. اگر نرمافزاری، که داده ها را مدیریت میکند، دارای نقص امنیتی باشد، ممکن است دادهها رهگیری شوند یا خود خودرو بهوسیله یک اپراتور خارجی توقیف شود.
در این گزارش آمده است که ماهانه هزاران آسیبپذیری نرمافزاری در سراسر جهان کشف میشوند. به عنوان بخشی از مشارکت، هفتهای یکبار ایرادات نرمافزاری خودرو استخراج و بهروزرسانی میشود. هر شرکتی احتمال نقض امنیتی در نرمافزار مورد استفاده را 2 بار بررسی میکند. همچنین نمونههایی از تکنیکهای هک گزارش شده در سراسر جهان، به اعضا داده میشود.
هزینههای تحقیقات نرمافزاری برونسپاری سالانه 200 تا 300 میلیون ین (1.8 میلیون تا 2.7 میلیون دلار) برای شرکتهای صنعت خودرو است. اتحادیه بار مالی را روی دوش تولیدکنندگان قطعات کوچک و متوسط، فاقد متخصصان امنیتی نرمافزار، کاهش میدهد و همچنین قابلیت اطمینان کلی خودروهای ژاپنی را بهبود میبخشد.
کمیسیون اقتصادی سازمان ملل متحد برای اروپا دستورالعملهایی را تصویب کرده که تولیدکنندگان را ملزم به افزایش امنیت در سال جاری میکند. وزارت حمل و نقل ژاپن، قانون خودروهای حمل و نقل جادهای را در ماه ژانویه امسال مطابق با دستورالعملهای سازمان ملل تجدید نظر کرد.