تشکیل کارگروه هوش مصنوعی مولد توسط وزارت دفاع آمریکا
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، وزارت دفاع آمریکا (USDOD) از تشکیل کارگروه هوش مصنوعی مولد (AI) خبر داد. ابتکاری که نشان دهنده تعهد وزارت دفاع به مهار قدرت هوش مصنوعی به شیوه ای مسئولانه و استراتژیک میباشد.
دکتر کاتلین هیکس، معاون وزیر دفاع، هدایت این کارگروه ویژه به نام لیما را بر عهده دارد .
این کارگروه نقشی محوری در تجزیه و تحلیل و یکپارچه سازی ابزارهای هوش مصنوعی مولد، مانند مدل های زبان بزرگ (LLMs)، در وزارت دفاع آمریکا (USDOD) ایفا خواهد کرد.
هیکس گفت:
کارگروه لیما نشان دهنده تعهد کامل وزارت دفاع به پیشرو بودن در حوزه نوآوری های هوش مصنوعی است. علاوه بر بهرهمندی از قدرت تحول آفرینی هوش مصنوعی مولد، تمرکز ما بر تضمین امنیت ملی، به حداقل رساندن خطرات و ادغام مسئولانه این فناوریها ثابت میماند. آینده دفاعی فقط مربوط به پذیرش فناوریهای پیشرفته نیست، بلکه انجام این کار با آیندهنگری، مسئولیتپذیری و درک عمیق از پیامدهای گستردهتر برای ملت ما است.
کارگروه لیما که توسط دفتر ارشد دیجیتال و هوش مصنوعی (CDAO) اداره میشود، قابلیت های هوش مصنوعی مولد وزارت دفاع آمریکا (USDOD) را ارزیابی، همگام سازی و بکار میگیرد و اطمینان حاصل میکند که این اداره در خط مقدم فناوری های پیشرفته در عین حفظ امنیت ملی باقی می ماند.
دکتر کریگ مارتل، رئیس بخش دیجیتال و هوش مصنوعی وزارت دفاع، گفت:
وزارت دفاع باید مسئولانه اتخاذ مدلهای هوش مصنوعی مولد را همزمان با شناسایی اقدامات حفاظتی مناسب و کاهش خطرات امنیت ملی که ممکن است ناشی از مسائلی مانند دادههای آموزشی ضعیف باشد، دنبال کند.
کاپیتان اِم خاویر لوگو ،فرمانده نیروی ضربت لیما و عضو اداره جنگ الگوریتمی CDAO گفت:
استفاده از هوش مصنوعی در دفاع صرفاً در مورد فناوری نوآورانه نیست، بلکه در مورد افزایش امنیت ملی نیز هست. وزارت دفاع از پتانسیل هوش مصنوعی مولد برای بهبود چشمگیر اطلاعات، برنامه ریزی عملیاتی و فرآیندهای اداری و تجاری استفاده میکند.