about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کمیسیون تجارت فدرال، به منظور تحقیق در زمینه فعالیت پیشتازان فناوری، یک کارگروه ویژه تشکیل داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کمیسیون تجارت فدرال (FTC)، برای تحقیق در مورد غول‌های فناوری مانند: گوگل، فیس‌بوک و آمازون، یک واحد نخبه، تشکیل داد.

کمیسیون تجارت فدرال اظهار داشت:

این واحد، یک تیم 17 نفره است که ادغام، خرید، معاملات و رویه‌های شرکت‌های فناوری را بررسی خواهد کرد. این واحد، همچنین معاملات گذشته را تجزیه‌وتحلیل می‌کند؛ تا آسیب بالقوه‌ای را که به تجارت ضدانحصاری و حقوق مصرف‌کننده  وارد شده است، شناسایی کند.

کمیسیون یادشده اعلام کرد:

روز سه‌شنبه، یک واحد تحقیقاتی ویژه، تأسیس گردید که بر شرکت‌های بزرگ فناوری مانند: گوگل، فیس‌بوک، آمازون و دیگر مواردی تمرکز می‌کند که مشکوک بوده، یا قبلاً قوانین ضدانحصاری، یا حقوق مصرف‌کننده را نقض کرده‌اند.

افزایش پژوهش‌های این واحد جدید، در برابر فضای رسوایی‌هایی که در سال‌های اخیر در میان پیش‌تازان فناوری دیده شده، انجام می-شود. گوگل، فیس‌بوک و آمازون، برای فعالیت‌های تجاری خود، مورد انتقاد قرار گرفته‌اند.

گوگل 2 سال گذشته، ازسوی اتحادیه اروپا، به مبالغ 2.7 و 5.1 میلیارد دلار، به علت موارد یادشده و جرایم ضدتروریستی، جریمه شده است. فیس‌بوک به طیف گسترده‌ای از رسوایی¬های حفظ حریم خصوصی متهم شده و چندین بار، مورد بازرسی قرار گرفته، هر چند هنوز جریمه نشده است. آمازون نیز به اقداماتی مانند محدود کردن خرده‌فروشان مختلف و رفتارهای مشکوک در اجرای مناقصه‌های دولتی، متهم شده، اما مجازات نشده است.

طبق گزارش «CNET»، این واحد، شامل 17 وکیل متخصص در زمینه‌های گوناگون از قبیل: تبلیغات آنلاین، رسانه¬های اجتماعی، سیستم‌های‌عامل‌ تلفن همراه و تجارت آنلاین، خواهد بود. جای تعجب نیست؛ این حرکت، ازسوی انجمن تجارت آمریکایی، پشتیبانی شده؛ زیرا انجمن بالا، در بر گیرنده «Walmart» و «Best Buy» است که از رقبای قدیمی آمازون، به شمار می‌آیند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.