about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

با گذشت دو ماه از واکنش شدید کنگره نسبت به طرح تشکیل واحد مشترک سایبری آمریکا و روسیه، مخالفت نمایندگان با این طرح، همچنان ادامه دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ حدود دو ماه پیش، کشورهای روسیه و آمریکا طی نشستی دوجانبه در حاشیه‌ی اجلاس G20، به توافقی مقدماتی در مورد تشکیل یک واحد مشترک امنیت سایبری، دست یافتند. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پس از اتمام اجلاس یادشده، با مخالفت شدید نمایندگان کنگره آمریکا و بسیاری از مقامات داخلی مواجه شد.

حال پس از گذشت 51 روز از توافق ترامپ و پوتین، انتقادات و مخالفت‌های کنگره با این طرح، همچنان ادامه دارد. از همین روی، کنگره، در پی تصویب قانونی جدید برای محدود ساختن بیش‌ازپیش تلاش‌های رئیس‌جمهور آمریکا، برای برقراری روابط گرم با روسیه است.

بر اساس طرح جدید کنگره آمریکا، ترامپ موظف خواهد شد که برای انجام هر اقدام دیپلماتیک جدیدی در قبال روسیه، این مسئله را با نمایندگان کنگره مطرح ساخته و تصمیم‌گیری را به نمایندگان واگذار کند. به جرئت می‌توان این طرح را گامی بزرگ و بی‌سابقه در محدودسازی اختیارات و قدرت رئیس‌جمهور در ایالات‌متحده دانست.

غالب کارشناسان بر این باورند که ترامپ پیشنهاد یاد شده را با هدف اصلاح و بهبود روابط با رقیب دیرین خود، یعنی روسیه مطرح ساخته است. از همین روی، این اتفاق، به اتهام روسیه مبنی بر دخالت در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا و کمک به انتخاب ترامپ نیز، دامن زد.

کنگره پیش از این نیز با مشروط کردن رفع تحریم‌ها علیه روسیه، به اجازه‌ی نمایندگان، دست و پای ترامپ را بسته بود.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.