about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته منابع آگاه هلدینگ تنسنت در چین از تشکیل یک واحد «واقعیت گسترش یافته» به کارمندانش خبر داد. این در حالی است که این شرکت قبلا روی مفهوم متاورس از دنیاهای مجازی سرمایه گذاری کرده بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، واقعیت گسترش یافته (Extended reality) اصطلاحی است که به تمام محیط های واقعی و مجازی و واکنش های میان انسان و ماشین اشاره دارد که به وسیله فناوری رایانشی و گجت های پوشیدنی انجام می شود. این فناوری واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را نیز در بر می گیرد.

مسئولیت واحد جدید در تنست ایجاد کسب و کار واقعیت گسترش یافته از جمله نرم افزار و سخت افزار است. لی شن مدیر ارشد فناوری بخش گلوبال گیمز تنست بر این واحد نظارت می کند.

به گفته ۲ منبع آگاه این واحد به تدریج بیش از ۳۰۰ کارمند خواهد داشت. با توجه به آنکه تنسنت مشغول کاهش هزینه ها و استخدام نیروهای جدید است، این روند کمی غیرمنتظره به نظر می رسد. البته برنامه های استخدام هنوز کامل مشخص نیست و شرکت تعداد کارمندان واحد براساس عملکرد آن تعیین می شود.

به گفته منابع آگاه واحد مذکور در ابتدای سال جاری ایجاد شده اما این موضوع تا به حال مسکوت مانده بود. سرمایه گذاران، کارآفرینان و شرکت های بزرگ فناوری جهان از سال گذشته میلادی تمرکز خود را به متاورس تغییر داده اند.

شرکت هایی مانند مایکروسافت و دیزنی نیز اعلام کرده اند مشغول توسعه فناوری متاورس خود هستند. از سوی دیگر اپل و بایت دنس( مالک چینی اپ تیک تاک) در حال توسعه هدست های مخصوصی هستند که فناوری ها واقعیت گسترده را نیز در بر می گیرد.

منبع:

تازه ترین ها
ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.