about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

تشکیل اتحادیه به منظور ارائه اینترنت هوایی

شرکت گوگل به منظور ترویج ارائه اینترنت از طریق اتمسفر، با همکاری شرکت‌های مخابراتی یک اتحادیه تشکیل داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ الفبت، شرکت مادر گوگل، از چند سال گذشته پروژه‌ای را به نام «لوون» (Loon) راه‌اندازی کرد. هدف این پروژه ارائه اینترنت رایگان به جهان از طریق ارسال بالون‌های مخابراتی به هوا است. این شرکت مدتی قبل به منظور توسعه پروژه خود با چندین عدد از فعالان صنعتی شروع به همکاری کرده و اتحادیه هاپس (HAPS Alliance) را تشکیل داد. رویکرد این گروه ترویج استفاده از وسایلی است که قابلیت قرار گرفتن در استراتوسفر را به منظور ارائه اینترنت دارند.

بیشتر اعضای اتحادیه هاپس را شرکت‌های مخابراتی و تولیدکنندگان تجهیزات مانند دویچه تلکوم آلمان (Deutsche Telekom)، سافت بانک ژاپن (SoftBank)، بهارتی ایرتل هند (Bharti Airtel)، چاینا تلکام، تلفونیکا (Telefonica)، ایرباس، ایرو ویرونمنت (AeroVironment)، اریکسون، اینتل‌ست و نوکیا هستند.

یکی از اقدامات اتحادیه هابس تشویق دولت‌ها به اتخاذ و به کارگیری اینترنت با استفاده از تجهیزات هوایی است. همچنین این اقدامات در یک محیط مشارکتی، با مشخصات و استانداردهای یکسان انجام می‌گیرد. هدف نهایی ایجاد یک مفهوم قانع‌کننده برای فروش این محصول است؛ حتی اگر در نهایت شرکت‌ها به صورت فردی شروع به رقابت با یکدیگر بکنند.

اتحادیه مذکور در سال 2019 و پس از این که لوون قراردادی را با هاپس موبایل (HAPSMobile)، شرکت تابعه سافت بانک امضا کرد به وجود آمد.

این که آیا اتحادیه هاپس در عملکرد خود موفق می‌شود، هنوز مشخص نیست؛ اما الفبت در قالب پروژه لوون، قراردادهای را به منظور ارائه اینترنت در مناطق محروم پورتوریکو، کنیا و پرو امضا کرده است. همچنین تفاهم‌نامه‌هایی را به منظور تحقیق روی پهپادهایی با توان ارائه اینترنت امضا کرده است. در حال حاضر ارائه اینترنت از طریق جو یا فضا جالب به نظر می‌رسد؛ اما این اتحادیه نیاز دارد نقشه راه فناوری‌های خود را به منظور جلب اعتماد دیگران ارائه دهد.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.