about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

فرمانداران آمریکایی معتقدند در صورت عدم آموزش امنیت سایبری در این کشور، ایالات‌متحده یا در حوزه فناوری عقب خواهند ماند یا به استعدادهای خارجی متکی خواهد شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از یو پی آی؛ ازآنجایی‌که فرمانداران آمریکایی چگونگی خرج کردن بودجه از قانون زیرساخت بایدن را بررسی می‌کنند، آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت این کشور سرمایه‌گذاری در آموزش امنیت سایبری را برای آمریکایی‌ها در هر سنی، ازجمله مقامات دولتی و کارکنان آن‌ها ضروری می‌داند.

جن ایسترلی، مدیر سیسا روز شنبه در نشست زمستانی انجمن ملی فرمانداران گفت:

کاری که ما می‌خواهیم انجام دهیم این است که در مورد این موضوع به‌گونه‌ای ارتباط برقرار کنیم که مردم از آن نترسند. کاری که ما باید انجام دهیم این است که امنیت سایبری و مهم‌تر از همه بهداشت سایبری را به یک نگرانی روزمره تبدیل کنیم.

قانون زیرساخت یک تریلیون دلاری که در ماه نوامبر توسط بایدن امضا شد، یک میلیارد دلار کمک بلاعوض به ایالت‌ها برای تقویت دفاع سایبری خود اختصاص می‌دهد. همان‌طور که هر ایالت در حال ارزیابی نیازهای خود است، کارشناسان امنیت سایبری در حال تشویق مشارکت با بخش خصوصی و بهبود سواد سایبری در سطح کشور هستند.

ایسترلی با اشاره به افزایش حملات باج افزاری علیه کسب‌وکارها و سامانه‌های حمل‌ونقل، گفت که همه‌گیری کرونا بحران امنیت سایبری را که آمریکایی‌های روزمره با آن مواجه می‌شوند تشدید کرده است. ما یک بحران جهانی داشتیم که از جهاتی به یک بحران امنیت سایبری تبدیل شد زیرا هکرها از دورکاری که در محیط‌های ناایمن استفاده لازم را بردند.

در همین راستا سیسا روز جمعه یک راهنمایی را منتشر کرد که نشان می‌دهد چگونه مقامات ایالتی می‌توانند در پاسخ به تهدیدات سایبری آینده از دولت فدرال درخواست حمایت کنند.

آسا هاچینسون (Asa Hutchinson)، فرماندار آرکانزاس و رئیس انجمن فرمانداران، فقدان آموزش امنیت سایبری در این کشور را «مسئله امنیت ملی» خواند. او گفت که آموزش علوم کامپیوتری در پایه دوازدهم مدارس برای تجهیز نسل بعدی متخصصان امنیت سایبری آمریکایی ضروری است.

هاچینسون در انتها به خبرنگاران گفت:

ما یا در توسعه فناوری و نوآوری عقب می‌مانیم، یا به‌سادگی به استعدادهای  خارجی متکی می‌شویم  و گزینه سوم که من آن را تأیید می‌کنم این است که بگوییم، ما در آمریکا در تربیت استعدادها برای عصر دیجیتال پیشتاز خواهیم بود.

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.