about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تشریح ۳ فاز از فیلترینگ هوشمند

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: فاز اول فیلترینگ هوشمند با آزمایش در یک شبکه اجتماعی نتایج خوبی داشت و هم‌اکنون فاز دوم با موضوع تغییر محل استقرار تجهیزات از زیرساخت به لایه دسترسی با تأخیر در حال انجام است.

محمدجواد آذری جهرمی در نشست خبری رونمایی از سامانه اندازه‌گیری و پایش کیفی شبکه ارتباطات زیرساخت کشور اظهار داشت: فیلترینگ هوشمند در 3 فاز اجرایی خواهد شد که فاز دوم باید تا اردیبهشت‌ماه 95 انجام می‌شد، اما هم‌اکنون با تأخیر روبه‌روست و تا پایان آذرماه این فاز به پایان می‌رسد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت توضیح داد: مرحله اول فیلترینگ هوشمند آزمایش روی شبکه اجتماعی بود که نتایج خوب بوده است؛ به‌طوری‌که پیش از اجرای فیلترینگ هوشمند، روزانه محتوای مجرمانه در این شبکه 5 درصد بود و هم‌اکنون به زیر یک درصد رسیده است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بابیان اینکه نتایج نشان می‌دهد فیلترینگ هوشمند برای سالم‌سازی فضا مناسب بوده، گفت: البته فیلترینگ یک اقدام منفعلانه است و هیچ‌وقت صفر نمی‌شود.

وی توضیح داد: برای مثال، کارگروه فیلترینگ یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار مصداق برای فیلتر شدن اعلام کرده بود که فیلترینگ هوشمند ۹۵ میلیون مورد را شناسایی و محدود کرد.

جهرمی با اشاره به اینکه در ارزیابی موفقیت یا شکست فیلترینگ هوشمند، افرادی به برخی صفحات اینستاگرام استناد می‌کنند و می‌گویند به دلیل باز بودن فلان صفحات، فیلترینگ هوشمند اینستاگرام موفق نبوده است، گفت: دلیلی ندارد که صفحاتی که مورد اقبال کاربران ایرانی نیستند را مسدود کنیم، حتماً این صفحات انتشاری در فضای جامعه ایرانی نداشته که در فیلترینگ هوشمند تشخیص داده نشده، ممکن است این صفحات در کشورهای اروپایی دیده می‌شود و در ایران بازدیدی نداشته باشند.

جهرمی، با اشاره به فاز دوم پروژه فیلترینگ هوشمند گفت: در این فاز، تغییر محل استقرار فیلترینگ از زیرساخت به لایه دسترسی (شرکت‌های ارائه‌دهنده سرویس) مدنظر است که این فاز چالش‌های بسیاری دارد.

معاون وزیر ارتباطات گفت: طبق قانون، ارائه خدمات‌دهنده دسترسی، موظف به فیلترینگ شده‌اند که ازاین‌رو این تغییر محل استقرار ضروری بوده است و هم‌اکنون این فاز در حال انجام است.

وی تصریح کرد: در فاز سوم نیز فیلترینگ هوشمند به‌تمامی فضای غیر رمز کشور بسط داده می‌شود و از ابتدا اعمال در فضای رمز جزو فیلترینگ هوشمند نبوده است و در حوزه رمز، تقویت سرویس‌های بومی و تعامل با سرویس‌های بین‌المللی راهگشاست.

جبران کاهش درآمد زیرساخت از محل درآمد ترانزیت

جهرمی در پاسخ به سؤالی درباره محل جبران کاهش قیمت اینترنت زیرساخت گفت: تأثیر کاهش قیمت اینترنت در درآمدهای زیرساخت از محل افزایش درآمد ترانزیت جبران خواهد شد.

وی گفت: مذاکراتی با چند سرمایه‌گذار خارجی دراین‌باره داشته‌ایم و امیدواریم در مدت کوتاهی چند قرارداد نهایی شود.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: علاوه بر این با کاهش قیمت، بازار بزرگ می‌شود و متناسب با بزرگ شدن بازار باید تعرفه کاهش یابد و این مدل مخروطی شکل ادامه پیدا می‌کند.

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.