about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رییس کارگروه دولت هوشمند نهمین جشنواره ملی فاوا، از کلیه دستگاه های اجرایی و نهادهای عمومی که خدمات خود را به شکل هوشمند ارائه می کنند، دعوت بعمل آورد تا در مهلت مقرر نسبت به ثبت نام و ارسال فرم های تکمیلی اقدام کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جواد موحد رئیس کارگروه دولت هوشمند نهمین جشنواره ملی فاوا گفت: باتوجه به اهداف کلان دولت هوشمند، توسعه خدمات هوشمند در دستور کار امسال دولت قرار دارد و از این رو شناسایی خدمات هوشمند و معرفی آنها یکی از اهداف برگزاری این جشنواره است که در راستای نیل به دولت هوشمند محسوب می شود.
وی افزود: رشد روز افزون ارائه خدمات به شکل الکترونیکی و افزایش بهره مندی مردم از این خدمات، منجر به توسعه دولت هوشمند خواهد شد که با الکترونیکی شدن تمامی خدمات دستگاههای اجرایی و نهادهای عمومی زمینه دسترسی عموم مردم به خدمات دولت فراهم خواهد شد و به نوعی عدالت در دسترسی برقرار می شود.
رییس کارگروه دولت هوشمند در نهمین جشنواره ملی فاوا تصریح کرد: با عنایت به ماموریت های کلان دولت هوشمند و به منظور ترویج و معرفی خدمات الکترونیک و خدمات هوشمند دستگاهها، محور «دولت هوشمند» در چهار زیر محور «پنجره واحد خدمات»، «مرکز ملی تبادل»، «خدمت هوشمند» و «مشارکت الکترونیک»، در این دوره از جشنواره تعریف شده است. 
وی ادامه داد: به منظور ارزیابی دستگاهها و نهادها در زیرمحور «پنجره واحد خدمات»، معیارهایی از قبیل «راه اندازی پنجره واحد خدمات دستگاه»، «اتصال پنجره واحد خدمات دستگاه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند»، «میزان الکترونیکی شدن خدمات»، و ... مدنظر بوده است و برای زیر محور «مرکز ملی تبادل اطلاعات» نیز معیارهایی از قبیل «تعداد سرویس های ارائه شده در مرکز»، «تعداد سرویس های دریافت شده از مرکز»، «نرخ تبادل موفق خدمات»، «اتصال به کارپوشه ملی» و «تعداد تراکنش های ارسالی از طریق کارپوشه»، «استفاده از کد دستوری #4* و سرشماره پیامکی 404» و ...  مدنظر خواهد بود.
موحد با بیان اینکه برای زیر محور «خدمت هوشمند» نیز معیارهایی از قبیل «ارائه 24*7»، «حذف عامل انسانی»، «بهره گیری از هوش مصنوعی» و ...  مدنظر خواهد بود، خاطرنشان کرد: برای زیر محور «مشارکت الکترونیک» نیز معیارهایی از قبیل «عملکرد دستگاه در سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات»، «عملکرد دستگاه در پورتال داده باز»، «نظرسنجی خدمات ارائه شده دستگاه»، «عملکرد دستگاه در سامانه رضایت سنجی کارکنان»  و ...  در نظر گرفته شده است.
رییس کارگروه دولت هوشمند نهمین جشنواره ملی فاوا اظهار کرد: ثبت نام دستگاهها و نهادها فقط در زیر محور «خدمت هوشمند» صورت می گیرد و در سایر زیر محورها عملکرد دستگاه ها در سال گذشته مبنای ارزیابی قرار می گیرد بنابراین از کلیه دستگاهها و نهادها که خدمت هوشمند ارائه می کنند دعوت بعمل می آید تا در مهلت مقرر نسبت به ثبت نام و ارسال فرم های تکمیلی اقدام کنند.
بنابر این گزارش، مراحل ثبت نام و ارسال مستندات برای شرکت در نهمین جشنواره ملی فاوا از روز ۲۸ فروردین آغاز شده و تا ۱۶ اردیبهشت ماه از طریق آدرس festfava.ict.gov.ir ادامه دارد.

منبع:

تازه ترین ها
وضع
1405/06/01 - 09:18- آسیا

وضع برخی قوانین ضروری سایبری پیش از فصل مدارس در امارات

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی با شروع فصل بازگشت به مدرسه، برخی قوانین ضروری را وضع کرد.

یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.