تشدید کنترلهای والدین برای محافظت از کودکان آنلاین در کنیا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ به گفته کارشناسان، فشار برای معرفی مقرراتی که سیمکارتهای استفاده شده از سوی کودکان را تضمین میکند، مدتهاست که به تعویق افتاده است. کنیا در حال تغییر به سمت یادگیری آنلاین است و والدین و سرپرستان بیشتر ابزارهایی را برای کودکان خود تهیه میکنند تا در خانه و مدرسه از آنها استفاده کنند.
این امر کودکان را در معرض تهدیدات آنلاین بسیاری از جمله پورنوگرافی، برنامههای خودکشی، استخدام در گروههای تروریستی و خرید و فروش سلاح قرار داده است.
والدین و شرکتهای مخابراتی کنیا به زودی به دلیل عدم ثبتنام کودکانی که از تلفنهای هوشمند استفاده میکنند در آخرین اقدام برای محدود کردن قرار گرفتن کودکان در معرض سوءرفتارهای آنلاین رو به رشد، 300 هزار کرون جریمه خواهند شد.
کارشناسان معتقدند که به همان اندازه که این یک حرکت خوب است، باید آگاهی عمومی از اهمیت این موضوع، به ویژه با افزایش حملات سایبری، وجود داشته باشد.
والدین و سرپرستان باید در مورد اهمیت هشدار به کودکان در مورد بازدید از وبسایتهای مشکوک آموزش ببینند؛ توسعه دهندگان برنامه نیز باید کنترلهایی را در مرورگرهای وب و فروشگاههای برنامه ارائه دهند که به والدین اجازه میدهد رفتار وبگردی فرزندان خود را نظارت و کنترل کنند.
اما دستورالعملها، درست مانند اخلاق خوب هستند و افراد میتوانند انتخاب کنند که از آنها پیروی کنند یا نه.
محققان براین باورند که دولت باید قوانین استفاده از تلفنهای هوشمند و اینترنت را برای محافظت از کودکان آنلاین تشدید کند؛ و باید قانونی وجود داشته باشد که شرکتهای مخابراتی، ارائه دهندگان خدمات اینترنتی، توسعه دهندگان اپلیکیشن ها و تولیدکنندگان محتوا را تنظیم کند.
اداره ارتباطات کنیا اعلام کرد که دستورالعملهای حفاظت و ایمنی آنلاین از کودکان از این سازمانها میخواهد که سن کاربران خود را تأیید کنند؛ دستورالعملها بهوسیله قانون قابل اجرا نیستند و معمولاً برای عملکرد صحیح معرفی میشوند.
بنابر ادعای کارشناسان، تدوین قوانینی که به سایتهایی حاوی محتوای مضر برای کودکان توجه کند، محافظت از آنها را تضمین میکند. با این وجود، باید توجه کرد که فناوری به کودکان در یادگیری کمک میکند و برای اینکه آنها با همسالان خود در کشورهای پیشرفتهتر همتراز باشند، باید مراقب بود که رشدی که تاکنون ایجاد شده را متوقف نکنیم.