about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تشدید حملات سایبری؛ نتیجه مذاکرات هسته‌ای

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ یکی از مقامات ارشد نظامی رژیم صهیونیستی در گزارشی پیش‌بینی کرد که حملات سایبری در سال 2016، رشد قابل ملاحظه‌ای پیدا کند، چرا که ملت‌های جهان هیچ انگیزه‌ای برای مقابله این موضوع در پی توافق هسته‌ای با ایران ندارند.
یوزی موشکویتز (Uzi Moskovitz)، از فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی، در گفتگو با فایننشال تایمز گفت: «در سال 2015، تمامی فعالان سیاسی جهان تلاش کردند تا عملکرد خوبی در عرصه سیاسی و بین‌المللی داشته باشند. تمامی تمرکز آن‌ها بر روی این موضوع قرار داشت تا اینکه بتوانند به یک توافق با ایران بر سر موضوع هسته‌ای دست پیدا کنند. در آن برهه ایرانی‌ها، هیچ انگیزه‌ای برای انجام حملات سایبری علیه بانک‌های آمریکایی یا حمله به صنعت نفت و گاز کشورهای حاشیه خلیج نداشتند، کاری که آن‌ها در سال 2012 انجام دادند.»
این نظامی صهیونیست، در این گزارش ایران را به انجام دادن حملات علیه بانک‌های آمریکایی و یا شرکت آرامکو سعودی و راس گاز قطر متهم کرده و عنوان می‌کند که ایران یک بازیگر فعال در این عرصه محسوب می‌شود. موشکوویتز ادامه می‌دهد: «به عقیده من برخی از بازیگران این عرصه، دیگر ساکت نخواهند نشست و فعالیت خود را تشدید خواهند کرد.»
در این گزارش بر این نکته تأکید شده است که ایران و روسیه دو کشوری هستند که توانایی انجام فعالیت‌های پیچیده در فضای سایبری را دارند. در گزارش فایننشال تایمز به این نکته نیز اشاره شده است که حمله استاکس نت در سال 2010، توانست حداقل 20 درصد از توان غنی‌سازی ایران را از بین ببرد. اسرائیل و ایالات متحده، دو مضنون اصلی این حمله از آن سال هستند.

 

تازه ترین ها
تعدیل
1403/12/07 - 21:13- هوش مصنوعي

تعدیل نیرو در آمریکا و تأثیر آن بر هوش مصنوعی این کشور

تعدیل نیرو در آمریکا می‌تواند تحقیقات ایمنی هوش مصنوعی در این کشور را کاهش دهد.

نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.