about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رئیس اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که ایران رقیب اصلی اسرائیل در جنگ سایبری است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که ایران، همراه با گروه‌های شبه نظامی، حزب‌الله و حماس، مسلط‌ترین رقیب آن در زمینه جنگ سایبری است، زیرا جنگ سایبری بین تهران و تل‌آویو همچنان در حال تشدید است.

گابی پورتنوی (Gaby Portnoy)، رئیس اداره سایبری ملی اسرائیل (INCD) در هفته سایبری (Cyber Week) دانشگاه تل‌آویو اظهارات خود را بیان کرد و گفت :

«ما آنها را می‌بینیم، می‌دانیم چگونه کار می‌کنند و ما آنجا هستیم.»

پورتنوی تأیید کرد که اسرائیل در حال ساخت یک «گنبد آهنین سایبری» است که از مکانیسم‌ها و فناوری جدیدی برای تقویت حوزه امنیت سایبری رژیم، کاهش حملات سایبری، ارائه کلان داده‌های جدید و رویکرد کلی هوش مصنوعی برای همگام‌سازی تشخیص در زمان واقعی در سراسر اراضی اشغالی استفاده می‌کند.

وی با تأکید بر نیاز به استفاده از پروتکل‌های امنیت سایبری برای زیرساخت‌ها، ادعا کرد :

«این زیرساخت‌ها شامل ارائه ابزارها و مهارت‌ها برای بخش خصوصی اسرائیل و زنجیره‌های تأمین است. ما با هدف قرار دادن مهاجمان در پناهگاه‌های امن آنلاین و دیجیتالی آنها، سریع‌تر از انعطاف‌پذیری به دفاع پیشگیرانه حرکت می‌کنیم.»

به گفته کارشناسان، اعتراف پورتنوی به اینکه ایران رقیب سایبری مسلط اسرائیل است، یک روز پس از حمله سایبری به شرکت بزرگ فولاد ایران، شرکت فولاد خوزستان و تأسیسات آن صورت گرفت و این شرکت را مجبور به توقف تولید کرد.

اگرچه رژیم صهیونیستی مستقیماً مسئولیت این حمله سایبری را برعهده نگرفت و حمله به‌وسیله یک گروه هکری اپوزیسیون ایرانی انجام شد، اما یک هفته پس از به صدا درآمدن آژیر غلط در شهرهای اورشلیم و ایلات رخ داد که تل‌آویو آن را به ایران نسبت داد.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.