about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تشدید احتمال حملات سایبری ایران به آمریکا

کارشناسان مدعی شدند حملات سایبری ایران علیه آمریکا می تواند بسیار خطرناک و نگران کننده باشند.

به گزارش کارگروه امیت سایبربان؛ تحلیلگران امنیت سایبری هشدار می دهند با تکمیل خروج ایالات متحده از توافق هسته ای ایران حملات سایبری ایران بیشتر و خطرناک تر خواهد شد.

برت بروئن (Brett Bruen)، رئیس شرکت «اتاق وضعیت جهانی» و مدیر پیشین «تعامل جهانی» در کاخ سفید، در هشداری می گوید:

ما به احتمال بسیار زیاد طی روزها و هفته های آتی شاهد هدف قرار گرفتن منافع آمریکا توسط تهران خواهیم بود.

او در ادامه مدعی شد:

مهم ترین و آسیب پذیرترین هدف آن ها شرکت های آمریکایی است. آن ها اثر گذاری اقتصادی را نوعی تلافی جویی تلقی می کنند.

ایالات متحده کل تحریم ها علیه ایران را از پنجم نوامبر دوباره برقرار کرد.

بنا بر یک ادعای تازه از بنیاد دفاع از دموکراسی (Defense of Democracies)، اعلام شده است که ایران ممکن است رویکردی خصمانه تر در جهان مجازی و فیزیکی در پیش بگیرد، از طرفی هکرهای این کشور می توانند صدماتی جدی را به زیر ساخت های ایالات متحده وارد کنند.

تحلیلگران مدعی شده اند که قابلیت های ایران درحال تحول است و روی استفاده از رسانه های اجتماعی برای پخش اطلاعات جعلی و تغییر افکار عمومی متمرکز شده است.

بروئن معتقد است که بعضی از این تلاش ها شناسایی و توسط شبکه های اجتماعی متوقف شده است. بسیاری هم هنوز ردیابی یا حذف نشده اند. آسیب زننده ترین مورد همان طور که در ارتباط با روسیه دیدیم، زمانی است که یک کشور به شبکه ای خاص نفوذ کرده و از اطلاعات به دست آمده استفاده ابزاری می کند.

کارشناسان اطلاعاتی آمریکا در ماه اوت هشدار داده بودند که ایالات متحده خود را در برابر حملات سایبری ایران که ممکن است در واکنش به تحریم های ماه نوامبر آغاز شود، آماده می کند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.