تشخیص چهره در تاریکی مطلق
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ برای بسیاری از افراد فناوری تشخیص چهره به یک مسئله عادی در زندگی روزمره تبدیل شده است. این فناوری هم اکنون در تلفن های هوشمند، فیلترهای شبکه های اجتماعی و بسیاری خدمات دیگر وجود ندارد. با وجود این تنها در طول روز یا مکان های روشن عمل می کنند.
سین هو (Sean Hu)، رهبر گروه شاخه ادراک هوشمند آزمایشگاه نیروی زمینی آمریکا شرح داد: فرماندهی توسعه قابلیت های رزمی آزمایشگاه نیروی زمینی آمریکا به تازگی نسل جدیدی از فناوری تشخیص چهره را معرفی کرده است که می تواند در تاریکی نیز چهره را تشخیص دهد. این فناوری با موفقیت آزمایش ها را پشت سر گذاشته است. این فناوری از هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و دوربین های مادون قرمز بهره می برد تا با استفاده از الگوهای گرمایی بتواند پوست زنده و چهره افراد را تشخیص دهد.
پژوهشگران تاکنون الگوریتم اولیه برای ادغام داده ها در نرم افزار و سخت افزاری توسعه داده اند که در اختیار سربازان قرار خواهد گرفت. ساخت این فناوری 5 سال به طول انجامیده و از تصویربرداری حرارتی برای شناسایی امواج الکترومغتاطیسی شناسه های گرمایی بهره می برد. سپس هوش مصنوعی اقدام به ایجاد یک نقشه از ویژگی های اصلی صورت کرده، نتیجه را با تصاویر موجود در بانک اطلاعاتی مقایسه می کند.
هو ادامه داد، ترکیب فناوری های دید در شب و تشخیص چهره به سربازان اجازه می دهد تا در شرایط نوری کم و حتی تاریکی مطلق از فاصله چندصد متری بتوانند اهداف را شناسایی کنند. حتی اگر این اشخاص آرایش سنگین کرده باشند، در نور بسیار چند قرار گرفته باشند یا نتوان چهره آنها را زاویه درستی مشاهده کرد.
مقام بالا توضیح داد، زمانی که تصویر حرارتی گرفته می شود، فناوری گرمایی به صورت خودکار با اطلاعات پایگاه داده مقایسه خواهند شد. این موضوع امکان تصمیم گیری سریع تر، ایمن تر و هوشمندانه تر را در میدان نبرد به سربازان می دهد. دقت الگوریتم توسعه داده شده با توجه به آزمایش ها 90 درصد است؛ اما این عدد تا زمان نهایی شدن سامانه بهبود پیدا می کند.
زمان نهایی شدن فناوری تشخیص چهره در تاریکی هنوز مشخص نیست؛ اما آزمایشگاه نیروی زمینی آمریکا اعلام کرد تحقیق و توسعه این فناوری حداقل تا 2 سال آینده ادامه پیدا خواهد کرد.