about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تشخیص پسورد گوشی صرفاً از طریق گوش دادن به صدای ضربه انگشتان شما روی نمایشگر ممکن شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ طبق اعلام پژوهشگران دانشگاه‌های کمبریج انگلستان و Linköping سوئد، می‌توان بدافزارها را طوری طراحی کرد که با استفاده از میکروفن‌های موجود درگوشی‌های هوشمند، پسورد و پین کد کاربران را تشخیص دهند.

تکنیک توصیف شده توسط این گروه از دانشمندان که روی یادگیری ماشینی استوار است درصدی از خطا هم دارد اما در آزمایشات انجام گرفته توانست با دقت بیش از نصف پین کدهای چهار رقمی مورد استفاده در تبلت های اندرویدی به کار رفته در تست را حدس بزند.

لیا شومایلف، لورنت سیمون، جف یان و راس اندرسون در مقاله خود پیرامون این آزمایش چنین آوردند:

ما نشان دادیم که حمله با این تکنیک می‌تواند کدهای پین، حروف و کلمات را با موفقیت بازیابی کند. ما یک حمله آکوستیک سمت کانال را در اسمارت فون ها و تبلت ها شبیه‌سازی کردیم و نشان دادیم که تشخیص پسورد گوشی‌ها چطور با کمک میکروفن‌ها قابل انجام است.

وقتی افراد روی نمایشگر موبایل یا تبلت خود ضربه می‌زنند، امواج صوتی خاصی را ایجاد می‌کنند. از طرفی اغلب گجت های قابل حمل امروزی چندین میکروفن دارند که برای برقراری تماس‌های صوتی، ضبط پیام و مواردی از این دست مورد استفاده قرار می‌گیرند.

محققان از میکروفن این دستگاه‌ها برای تشخیص امواج صوتی ایجاد شده با هر اشاره انگشت کاربر روی نمایشگر استفاده نمودند. آن‌ها در ادامه مشخص کردند که کدام میکروفن صدا را تشخیص داده (در کسری از ثانیه) و بعد نرم‌افزاری که ساخته بودند می‌توانست بر پایه همین اطلاعات حدس بزند که صدا از کدام ناحیه نمایشگر ایجادشده و درنهایت تشخیص پسورد گوشی را انجام دهد.

سیستم ابداعی آن‌ها موفق شد یک پسورد چهار رقمی را در ۷۳ درصد موارد بعد از ده مرتبه آزمون‌وخطا درست حدس بزند. در تست دیگر این سیستم موفق شد ۳۰ درصد از پسوردهای ۱۳ رقمی را بعد از ۲۰ مرتبه آزمون‌وخطا تشخیص بدهد.

در نظر داشته باشید که برای تشخیص پسورد گوشی با این شیوه نخست باید قربانی بدافزار مورد نظر را روی گوشی خود نصب کند و سپس مجوز دسترسی آن به میکروفن را صادر کند.

تازه ترین ها
ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.